skip to Main Content

10 razloga zašto izbjegavati nezrele muškarce: dio 2.

U prethodnom članku pozabavili smo se s prvih pet razloga zbog kojih je dobro izbjegavati ovu vrstu muškaraca. Danas ti donosimo nastavak članka s razlozima koji će ti pomoći da ih što lakše prepoznaš.

1. Nije im stalo do tvog mišljenja

Nezreli muškarci skloni su ljutnji ako se ne slažeš s njihovim viđenjem stvari i uopće se ne trude shvatiti drugu stranu u razgovoru. S druge strane, zreli muškarci su voljni razgovarati o razlikama i različitim stavovima te pažljivo slušaju svog sugovornika.

2. Nezreli muškarci vole se rugati

Šale nezrelih muškaraca sve su samo ne nevine. Nezreli muškarci obožavaju se rugati drugim ljudima i pritom im uopće nije stalo do tuđih osjećaja. Ruganje je karakterna mana rezervirana za tinejdžere i malu djecu, a ne za odrasle muškarce i buduće očeve.

3. Ne preuzimaju odgovornost za svoja djela

Ova vrsta muškarca u stanju je svađati se i raspravljati do kraja vremena ako im se ukaže na neku njihovu pogrešku. Nezreo muškarac jednostavno ne može prihvatiti kritiku i činjenicu da je pogriješio, a to znači da se također ne zna ni ispričati. Mogućnost isprike odraz je zrelosti koju nezreli muškarci jednostavno ne posjeduju.

4. Nezreli muškarci ne drže do svojih riječi

Obećanje nezrelog muškarca vrijedi veoma malo jer ovaj tip muškarca baš i ne drži do svojih riječi. Nemogućnost održavanja obećanja siguran je put do razočaranja. Nezrelim muškarcima nemoguće je vjerovati jer oni ne znaju poštovati drugu stranu i misle da se iz svega mogu izvući uz nekoliko lažnih obećanja.

5. Žale se, ali ne poduzimaju apsolutno ništa

Potpuni manjak napretka u životu i neprestano žaljenje oko toga kako ništa nije kako treba sigurni su znakovi da imaš posla s nezrelim muškarcem. Ovaj aspekt ponašanja u stanju je djelovati kao sidro na tvoje životne ciljeve i snove, a žaljenje oko toga kako je život nepravedan krajnji je dokaz nezrelosti. Nezreli muškarac nalik je djetetu i stoga ga je najbolje izbjegavati u širokom luku.

Svaka žena koja traga za smislenim i perspektivnim ljubavnim odnosom trebala bi se kloniti ove vrste muškarca. Stupanje u vezu s nezrelim muškarcem nije ništa drugo nego velika životna pogreška osim ako ne tražiš nešto krajnje neobavezno i prolazno.

Back To Top