skip to Main Content

3 znaka da provodite previše vremena zajedno

S dobrim je stvarima u životu itekako moguće pretjerati neovisno o tome radi li se o pizzi, televizijskoj seriji ili – partneru! Na početku svake veze nikako se ne želimo odvajati od svoje nove bolje polovice i to je sasvim normalno, ali kako onda znati da provodimo previše vremena zajedno?

Zajedničko provođenje vremena nužan je preduvjet sazrijevanju i jačanju odnosa te stvaranju ugodnih zajedničkih sjećanja. Kroz razgovor s partnerom otkrivamo njegove strahove, navike i želje. Činjenica da su parovi sretniji kada se nalaze jedno pored drugog nego kada su odvojeni nikoga ne bi trebala iznenaditi.

Ipak, krajnost kao što svi dobro znamo nikada ne vodi prema dobrome – vrijeme za sebe i vlastite potrebe također je jedan od ključnih sastojaka zdravog i jakog romantičnog odnosa.

1. Ne znaš što se događa oko tebe

Prilikom zadnjeg izlaska s prijateljima činilo ti se kao da živiš na Marsu. U životima tvojih prijatelja izdogađalo se toliko toga da ti pamet stane. Ako ti je ovakav scenarij učestala pojava to je više nego jasan znak da previše slobodnog vremena provodiš sa svojim partnerom.

Prijateljstva su bitna i kada se nalazimo i kada se ne nalazimo u vezi i treba ih njegovati. Pokaži svojim prijateljima da te zanima što se događa u njihovim životima. Pokaži im da želiš biti dio njihovih života.

2. Nitko te više ni na što ne poziva

Na društvenim mrežama počinješ primjećivati fotke proslava i vjenčanja svojih prijatelja ili prijateljica. To ti stvara tugu jer te nitko nije pozvao ni na jedno od tih događanja. Ako se prepoznaješ u ovom scenariju bilo bi i više nego dobro da razmisliš zašto je tomu tako.

Zašto su te prijatelji prestali pozivati da s njima dijeliš njihove sretne trenutke? Ako stalno odbijaš poziv za pozivom, a sve zbog druženja sa svojim partnerom, ljudi će se početi privikavati na to da si sve manji dio njihovog života. Druženje s prijateljima ponekad je važnije od druženja s partnerom!

3. Tvoja ti je bolja polovica počela ići na živce

Više nemate o čemu razgovarati, a tišina je ponekad neugodna. Osim toga tvoja te bolja polovica počela strašno nervirati. Sve ovo i više su nego jasni znakovi da vam je potrebno malo predaha. Ako se ne možeš sjetiti kad si zadnji put imao, odnosno imala, vrijeme za sebe krajnji je čas da se nešto u tom odnosu promijeni.

 

Back To Top