skip to Main Content

4 sitnice koje mogu poboljšati vašu vezu

Osnovu života nekoć je sačinjavala ljubav, a danas se sve najčešće svodi na korist. Ipak, ako se ubrajaš u one rijetke sretnike (ili sretnice) koji su pronašli svoju srodnu dušu ne preostaje ti ništa drugo nego da iskažeš zahvalnost na svakom zajedničkom trenutku.

Čak četiri od pet bivših parova smatra da je tehnologija jedan od uzroka raspada njihovog ljubavnog odnosa. Ako želiš poboljšati vezu savjetujemo ti da odložiš svoj smartphone i isprobaš neke od prijedloga koje ti danas donosimo.

1. Zajedničko kuhanje i uživanje u hrani

Želiš provoditi više vremena sa svojom boljom polovicom? Zajedničko kuhanje odlična je aktivnost uz koju oba partnera mogu puno toga naučiti o željama i navikama onoga drugoga. U današnje vrijeme veoma je teško zajedno i doručkovati i ručati i večerati, ali ako se malo potrudite sigurni smo da ćete uspjeti zajedno uživati u barem jednom obroku. Ova zdrava navika dodatno će vas zbližiti i podsjetiti na ljubav koju osjećate jedno prema drugome.

2. Razgovarajte o pozitivnim stvarima koje ste doživjeli tijekom dana 

Ljubavni odnos trebao bi se zasnivati na lijepim trenucima i opuštenosti jer oni dovode do kvalitetnog sna i zdravog odnosa. Upravo iz ovog razloga veoma je bitno da razgovarate o svemu lijepome što vam se tijekom dana dogodilo. Pozitivne vibracije tu su da bi ih se dijelilo, a uz to su i odličan uvod u dublje osjećaje i bolje razumijevanje partnera.

3. Masaža

Rezultati istraživanja pokazuju da su partneri koji se međusobno redovito masiraju puno sretniji od parova koji masažu ne prakticiraju. Masaža potiče bliskost i smanjuje razinu stresa u organizmu. Osim toga, masaža ne oduzima mnogo vremena, a dodir najbliže osobe na svijetu nemoguće je zamijeniti. Uživaj u milovanju svog partnera, njegovoj energiji i ljubavi koju gaji prema vama.

4. Zajednički odlazak na spavanje

Različite navike spavanja nužno remete bliskost između partnera, a uz to negativno utječu na seksualni život. Upravo iz ovog razloga bit će najbolje da ugasite televiziju i zajedno pođete na spavanje. Prije uranjanja u san možete razgovarati, maziti se, čitati i zajedno se smijati. Postoji li išta bolje od toga?

Back To Top