skip to Main Content

4 stvari oko kojih se srodne duše uvijek slože

Neovisno o tome što nas već godinama uče romantične komedije ljubav na prvi pogled najčešće je samo običan mita. Upoznavanje druge osobe nužan je preduvjet zaljubljivanju u njeno srce i dušo.

Ako te zanima jesi li pronašao ili pronašla svoju srodnu dušu postoji nekoliko načina da to otkriješ. Jedan od njih svakako je pojačani fokus na vašu komunikaciju. Nijedan ljubavni odnos nije bez nesuglasica, ali to ne znači da ne postoje neke stvari oko kojih se oba partnera moraju slagati.

1. Sazrijevanje i progres

Sazrijevanje u krivom odnosu nije baš najbolja stvar na svijetu. Ako jedan od partnera pati od niskog samopouzdanja živjet će u vječnom strahu da ćeš ga, jednom kada dovoljno sazreš, napustiti. Tvoja srodna duša, s druge strane, motivirat će te da hrabro slijediš svoje snove. Sve što srodna duša želi od svog partnera jest da on bude sretan i iskren sam sa sobom.

2. Obitelj

Ovdje mislimo na dva aspekta obitelji: stvaranje vlastite obitelji i dobro slaganje s obitelji svoje bolje polovice. Obitelji ponekad znaju dovesti do nesuglasica u odnosu neovisno  o tome koliko je sam odnos prirodno stabilan.

Drugi problem do kojeg može doći je pitanje djece. Što ako jedan partnera želi imati djecu, a drugi ne? Ovaj se problem može pojaviti čak i ako su oba partnera stvorena jedno za drugo. Veoma je bitno znati što možemo, a što ne možemo žrtvovati s ciljem opstanka ljubavnog odnosa. Osim toga, tu je uvijek mogućnost da će jedan od partnera promijeniti svoj stav po ovom pitanju.

3. Financije

U usporedbi s pravom ljubavi novac ne posjeduje gotovo nikakvu važnost. Novac nije ništa drugo osim sredstva preživljavanja. Ipak, u stvarnosti, novac može postati problem čak i u najboljim ljubavnim odnosima. Kad god novčani problemi pokucaju na vrata prave će se srodne duše uvijek znati dogovoriti!

4. Prema čemu idete kao par?

Svatko od nas ima svoje vlastite ciljeve i snove, a ako si pronašao ili pronašla svoju bolju polovicu također ćete pronaći i način da ih na ovaj ili onaj način ostvarite.

Stvari kojima smo se danas bavili sastavni su dio svakog ljubavnog odnosa. Ono što određuje srodnost između nas i našeg partnera volja je i ljubav za poći ususret životnim poteškoćama i problemima.

Back To Top