skip to Main Content

4 vruće seksi igre za hladne zimske dane

Osim što su zabavne i strastvene igre u krevetu odlična su metoda podizanja libida, ali i otkrivanja novih erogenih zona, seksualnih želja i fantazija.

Prigušite svjetla, pustiti romantičnu glazbu, zapalite aromatičnu svijeću i otvorite bocu dobrog vina. Kada ste sve to napravili započnite sa svojom novom omiljenom igrom koja će atmosferu dovesti do usijanja… Ovo su najbolje i najvrućije seksi igre za vas dvoje:

Sexy desert

Prekrij oči svoga partnera pomoću mekane marame, a zatim donesi pladanj s voćem, skini svu odjeću sa sebe i legni. Komadiće slatkog voća posloži po svome tijelu kao da se radi o stolu i pusti partnera da uživa u desertu. Jedini dio tijela koji smije koristiti su usne, a ruke su strogo zabranjene.

Ako partner bude imao problema s pronalaženjem sljedećeg slasnog zalogaja uvijek ga možeš navoditi riječima “toplo” i “hladno”. Ako strahuješ zbog potencijalnog nereda u krevetu uvijek možeš koristiti isključivo voće kao što su jagode, jabuka ili banana. S druge strane, ukoliko ti nered ne predstavlja neki problem – cijelu večer možeš dodatno zasladiti tekućom čokoladom ili šlagom.

60 sekundi

Pripremite kuhinjski sat da zvoni nakon 60 sekundi i odaberite jedan dio tijela – primjerice područje od vrata do grudi. Tijekom sljedećih 60 sekundi partnerov je cilj napraviti sve što je u njegovoj moći da te uzbudi koliko je to ljudski moguće. Dodiri, milovanja, poljupci, ugrizi – u ljubavi i ratu sve je dopušteno. Nakon što prođe 60 sekundi na tebi je red da pokažeš svoje umijeće na nekom drugom dijelu tijela!

Poker na svlačenje

Oboje biste trebali na sebi imati barem pet komada odjeće. Svaki put kad jedno od vas izgubi partiju mora skinuti jedan komad odjeće. Odjeću je najbolje skidati sporo i senzualno. Osoba koja “izgubi” mora ispuniti seksualnu fantaziju pobjednika!

Ljubljenje uz film

Prije uživanja u sedmoj umjetnosti potrebno je odabrati jednu ili više riječi čije će izgovaranje poslužiti kao naredba za ljubljenje. Svaki put kad čuješ dotičnu riječ – strastveno poljubi partnera. Postoji velika vjerojatnost da će vam završetak tog filma ostati vječna misterija. Za najbolji ugođaj toplo preporučujemo romantičnu komediju!

 

Back To Top