skip to Main Content

5 najčešćih načina na koje muškarci sabotiraju veze

Postoji mnogo načina na koji se partneri mogu međusobno povrijediti, a da toga ne budu ni svjesni. U današnjem članku donosimo ti nekoliko najčešćih načina na koji muškarci sabotiraju svoje ljubavne veze!

1. Ignoriranje partnerice

Najgora stvar koju muškarac može napraviti jest ignorirati svoju partnericu i ostaviti je dugo samu. Svi mi imamo svoje obaveze i poslove i volimo se podružiti sa svojim prijateljima, ali ljubavni odnos uvijek bi trebao biti prioritet.

Nemoj dozvoliti da se tvoja bolja polovica osjeća usamljeno. Nemoj je ignorirati kad se vratiš s posla i umjesto toga svu svoju pažnju usmjeriti na videoigre, gledanje utakmice ili dopisivanje s prijateljima. Ovakva ponašanja dovest će do emotivnog jaza između partnera što pak rezultira manjkom povjerenja.

2. Držanje partnerice na distanci 

Muškarci se s vremena na vrijeme znaju zatvoriti u sebe, ali svakoj je ženi potreban njen partner. Žena čiji je muškarac drži na distanci sklona je osjećati se nevoljeno, neželjeno i zapostavljeno. Zagrljaji, poljupci i držanje za ruku samo su neki od načina na koje je moguće izraziti ljubav i povezati se s drugom osobom.

Nemoj biti nježan samo onda kada se zaželiš seksa. Umjesto toga potrudi se stvoriti stalan osjećaj intime sa svojom boljom polovicom.

3. Pokušaji ispravljanja njenih mana 

Prije nego što zaključiš da je tvojoj najdražoj potrebna pomoć potrudi se staviti u njenu kožu. Slušaj što ti govori. Ponekad će joj trebati tvoja pažnja i tvoja potpora. Nemoj pokušavati ispraviti njene mane. Zapamti da nitko nije savršen!

4. Sebičnost

Neki su muškarci previše fokusirani na postizanje svojih ciljeva. Takvi muškarci svojim partnericama često ne posvećuju dovoljno vremena i pažnje te uglavnom razmišljaju o vlastitoj sreći. Ako se pronalaziš u ovo opisu krajnji je čas da počneš mijenjati svoje navike jer će se ovakvo ponašanje veoma loše odraziti na vašu vezu.

5. Različiti životni ciljevi

Ako partneri ne dijele neke osnovne životne vrijednosti postoji velika vjerojatnost da će imati ogromnih problema u budućnosti. Ako se muškarac u nijednom trenutku nije spreman odreći nekih svojih ciljeva i želja stvari ne mogu dobro završiti. Kompromisi su ponekad apsolutna nužnost! Potrudi se svoju partnericu učiniti sretnom!

Pročitaj više o vezama i ljubavnim problemima o sljedećim člancima:

Anksioznost u vezi najčešće dovodi do ovih 5 pogrešaka

Otkrij je li tvoj partner potajno ljubomoran

Back To Top