skip to Main Content

5 znakova da je rutina ubila romantiku

Najbolje razdoblje u životu obilježeno je dobrim poslom, visokim primanjima, partnerom koji nas voli i dobrim prijateljima. Ipak, nešto uvijek može poći po zlu…

Dugoročni ljubavni odnos zahtijeva više brige i skrbi od novopečenog. Radi se o odnosu u kojem su oba partnera zajedno prošla kroz sito i rešeto i ništa ih više ne može iznenaditi. Osmijeh će ti zaigrati na licu ako se prisjetiš toga kako su stvari izgledale na početku veze , ali ako razmisliš o nedavnim zajedničkim aktivnostima osmijeh će istog časa nestati. Zašto?

Kako prepoznati da je nastupilo vrijeme promjene?

1. S obzirom na to da ste ti i tvoj partner stalno skupa, zajednički provedeno vrijeme više se ne smatra toliko bitnim događajem kao na početku odnosa. Ako se dogodi da oboje imate slobodan dan i nijedno se od vas ne sjeti neke odlične ideje kako ga podijeliti sa svojom boljom polovicom vrijeme je da stanete i razmislite o situaciji u kojoj se nalazite.

2. Rutine su, dakako, dosadne. Ako shvatiš da svoje slobodno vrijeme radije provodiš u društvu prijatelja nego partnera krajnji je čas za razgovor s partnerom.

3. Ako primijetiš da tvoj partner uopće ne reagira na tvoj povratak s posla vrijeme je da razmisliš o budućnosti odnosa.

4. Najgora stvar koju možemo napraviti u ljubavnom odnosu jest svog partnera početi uzimati zdravo za gotovo. Nijedno Valentinovo ili rođendan ne bi trebali proći bez pokojeg ugodnog iznenađenja, odnosno pomno izabranog dara!

5. Na početku odnosa vodili biste ljubav dvaput dnevno. Sada su stvari bitno drugačije. Čini se kao da je strast napustila vašu spavaću sobu, a seks postao obavezom.

Ljubav koju se ne njeguje svakoga dana ugasit će se prije ili kasnije. Ipak, zaboravljenu strast moguće je ponovno oživiti. Sve što trebate napraviti jest početi se ponašati onako kako ste se ponašali na početku veze!

Back To Top