skip to Main Content

6 sigurnih znakova da joj se sviđaš

Sramežljive djevojke obično su veoma konvencionalne što znači da očekuju da muškarac napravi prvi korak. Sramežljiva se djevojka vjerojatno neće istog časa baciti na tebe i početi te ljubiti, ali njezini neverbalni znakovi jasno će ukazivati na njene osjećaje prema tebi.

Širom otvori svoje oči. Budi blag i pozitivno raspoložen dok pokušavaš otkriti što ona zaista osjeća prema tebi.

1. Igra se s kosom

Da su žene većinom pomalo opsjednute svojom kosom dobro je poznata stvar. Muškarci vole lijepu kosu. Žene s kratkim frizurama u prosjeku su samopouzdanije i ne da im se zamarati s dugim frizurama. Ako se žena u tvojoj prisutnosti često igra sa svojom kosom to znači da joj je ili veoma bitno kako trenutačno izgleda ili da joj se sviđaš.

2. Često pogledava tvoje usne

Ako žena s kojom si u društvu često baca pogled na tvoje usne postoji velika vjerojatnost da je zainteresirana za tvoj poljubac. Ako primijetiš ovaj oblik ponašanja budi hrabar i napravi prvi korak. Tko zna, možda se rodi ljubav!

3. Sjedi s neprekriženim nogama

Ovo može zvučati malo čudno, ali ako žena u tvom društvu sjedi neprekriženih nogu, to obično znači da se s tobom osjeća ugodno i opušteno. Ovo nužno ne znači da se želi seksati s tobom, ali znači da joj tvoja blizina godi. Prekrižene noge često ukazuju na mentalnu zatvorenost u prisutnosti određenih ljudi.

4. Okrenuta je prema tebi

Ovo je jedan od najočitijih znakova da joj se sviđaš. Ako sjedite ili stojite jedno pored drugog i ona je potpuno okrenuta prema tebi dok razgovarate možeš biti poprilično siguran da joj je ugodno u tvome društvu i da tvoj šarm – djeluje.

5. Trudi se biti u tvojoj blizini

Ako si na partiju i primijetiš da se neka žena neprestano trudi pronaći razlog da ti se nađe u blizini postoji velika vjerojatnost da želi započeti razgovor s tobom.

6. Puno se smije kada se nalazi u tvome društvu

Ako se žena u tvome društvu često smije i djeluje sretno to znači da nešto radiš kako treba. Ne postoji muškarac koji može nasmijati ženu, a da ne može osvojiti njezino srce uz malo dodatnog truda.

 

 

Back To Top