skip to Main Content

Česte ljubavne pogreške uspješnih žena

Uspješne žene vrlo često imaju problema s pronalaskom idealnog ljubavnog partnera. Žene sa zavidnom karijerom ni u ljubavi se ne žele zadovoljiti s manje od onoga što zaslužuju. One svoje muškarce biraju pomno i pažljivo, no svatko od nas ponekad pogriješi unatoč najboljim namjerama.

U današnjem članku pozabavit ćemo se najčešćim greškama uspješnih žena kada je u pitanju – ljubav!

Fokusiraju se na ono što žele, a zaboravljaju na ono što ne žele

Žene koje vode uspješne karijere veoma vješto usmjeravaju svoju pažnju prema onome što žele ostvariti. Ipak, kada se ova tehnika primijeni na ljubavni život i traženje partnera veoma je lako zaboraviti na stvari koje se žele izbjeći. Uzmimo za primjer da želiš partnera sa stabilnim poslom i dobrom plaćom. Osim toga, također želiš da bude ekstrovert te da ima mnogo prijatelja i onda upoznaš takvog muškarca, zaljubiš se i naposljetku otkriješ da je on ovisan o društvu drugih ljudi te da često flerta s drugim ženama.

Ako želiš uspjeti u ljubavi na jednak način na koji si uspjela u karijeri veoma je važno da znaš što ne želiš. Tek tada ćeš imati ikakve šanse pronaći pravu ljubav.

Traže partnera iz snova i ne primjećuju dobre prilike

Ne odustajati od svojih nauma veoma je važna osobina koja jamči uspjeh u poslovnom svijetu. U svijetu ljubavi, doduše, stvari ne funkcioniraju na jednak način. Ako stalno živiš u iščekivanju savršenog muškarca propustit ćeš dati priliku onima koji se trude zadobiti tvoje srce. Neke uspješne žene znaju i odustati od potrage za partnerom i jednostavno odluče život provesti same.

Stara poslovica kaže: “Tko nema sreće u ljubavi, ima u kartama”. Upravo su uspješne žene dobar primjer ove narodne mudrosti. Ipak, to ne znači da treba odustati. Ako želiš pronaći idealnog partnera savjetujemo ti da razmisliš o tome koliko si sklona činiti pogreške o kojima je danas bila riječ.

Back To Top