skip to Main Content

Odaberi najglamurozniju boju za spavaću sobu na Jadranu

Ako živiš na Jadranu ili posjeduješ vikendicu smještenu pored mora onda znaš kako je dobar dizajn interijera puno bitniji nego što bi to inače bio slučaj. Kući uz more ne treba puno jer ionako ima sve – odličan pogled na pučinu, ugodnu klimu, plažu i ukusnu hranu na svakom koraku. Sve što ti je potrebno jedan je udoban krevet i nekoliko detalja koji će te posjetiti da živiš na Mediteranu.

Udobna spavaća soba jedan je od ključeva sreće, a kada je u pitanju dizajn interijera onda boje igraju itekako veliku ulogu – baš kao i mali, zgodni detalji u kojima se i skriva tajna dobrog stila.

Dizajneri interijera mahom se slažu kako su ove boje jednostavno stvorene za spavaće sobe koje se nalaze tik do mora!

Kameno-plava (Stone blue)

Kameno-plava boja savršeno upotpunjuje i nebo i more, ali i umiruje našu dušu. Osim toga, ova boja odlično se slaže i s drvenim namještajima te pomaže “proširiti” sobu, a kada prve zrake sunca počnu padati na kamenoplavi zid onda more dolazi do svog punog izražaja i magija može početi.

Mutno plava (Hazy blue)

Ova će boja zaista osvježiti tvoju spavaću sobu i imat ćeš osjećaj kao da spavaš u dubokoj sigurnosti tirkiznog mora. Za sunčanih dana spavaća će soba izgledati zaista predivno i elegantno. Mutno plava boja odlično se slaže s bijelim i bež detaljima, pa čak i s određenim nijansama roze i boje breskve.

Boja morske soli (Sea salt)

Ako ti je cilj od svoje spavaće sobe stvoriti malu oazu morskoga mira onda je boja morske soli stvorena samo za tebe i ne postoji nijedan opravdani razlog da se natežeš s kombinacijama plave, sive i zelene. Nekoliko zgodnih detalja, pažljivo odabrani jastuci i posteljina i tvoja će spavaća soba izgledati savršeno!

Bež-zelena (Baize green)

Bež-zelena odiše svježinom, mirom i radošću, a upravo je zbog tih svojih kvaliteta tako rado viđen gost svake spavaće sobe. Ova boja poziva na eksperimentiranje s detaljima, a uvijek ju je moguće zamijeniti s maslinasto zelenom!

 

Back To Top