skip to Main Content

Erotični Tumblr blogovi koji će začiniti tvoj dan

Na internetu zaista možemo pronaći svašta. Od filmova i glazbe preko recepata i videoigara pa do fotki i zabavnih video isječaka… nema čega nema. A ipak, internet zna biti poprilično čudno mjesto kada se radi o erotskom sadržaju.  Jer dok se s jedne strane zabranjuju neke fotografije i cenzuriraju pojedini umjetnici, drugu polovicu interneta čini pornografija. Zanimljivo, zar ne?

Srećom za sve koji uživaju u erotskoj umjetnosti, društvene mreže kao Instagram, Pinterest i Tumblr mjesta su na kojima se ona može slobodno dijeliti!

Ako uživaš u izradi vlastitih zbirki slika i fotografija, tekstova i gifova erotskog sadržaja definitivno ti preporučamo da baciš pogled na sljedeće Tumblr blogove. Iako je mnogo Tumblr blogova obrisano ili blokirano, još uvijek postoji nekoliko odličnih blogova prepunih seksi gifova i fotografija, seksi poza i zanimljivih seksi priča.

Couple feelingz

Ovaj blog prepun je senzualnih gifova poljubaca i prikaza vođenja ljubavi koji će obradovati i tebe i tvog partnera, a može i poslužiti kao odlična pozivnica u spavaću sobu.

Sensual kisses

Još jedan senzualan blog pun slatkih, romantičnih, intimnih i erotičnih gifova. Sam blog jasno naglašava važnost i ljepotu ljubljenja: „Ne bih mi smetalo da me primiš i poljubiš, to bi bila najbolja stvar na svijetu!“

Together

Od najluđih parova koje možete zamisliti do zavodljivih bajkera i bajkerica – ovaj blog nudi pregršt raznovrsnih gifova kada su u pitanju poljupci.

Angel guide to heaven 

Ako ste kreativni i voljeli biste probati napraviti vlastiti gif ili fotografije ovaj je blog apsolutno savršen za tebe. Prepun raznih seksi priča (kako onih običnih, tako i onih manje… običnih), ovaj će ti blog zaista potaknuti maštu!

Slobodno istražuj  Tumblr, ali pripazi na sadržaj koji objavljuješ. Ono najzamamnije otkrij u intimi vlastitog doma (kao i uvijek).

 

Back To Top