skip to Main Content

Evo kako muškarci zamišljaju ženu svojih snova

Većina ljudi smatra kako su žene malo kompliciranije u odnosu na muškarce. Prava je istina da ni muškarci nisu toliko jednostavni koliko se na prvi pogled čine. Ako te zanima kako većina muškaraca zamišlja ženu svojih snova ne preostaje ti ništa drugo nego da – nastaviš čitati!

Nepredvidljiva spontanost

Muškarci cijene spontanost te neobične i zanimljive ideje. Prelijepe žene koje se oslanjaju samo na svoj izgled stoga ubrzo postaju prilično dosadne u očima većine muškaraca jednom kada se strasti malo primire. Muškarcu je potrebna mnogo dublja povezanost sa ženom koju vole. Ako želiš da tvoj ljubavni odnos uspije uvijek moraš voditi računa o količini uzbudljivosti u odnosu.

Držanje do vlastitih stavova

Muškarci vole žene koje čvrsto drže do svojih stavova. Muškarci vole žene koje razmišljaju svojom glavom i koje svoja mišljenja ne mijenjaju svakih 5 minuta. Drži se svojih stavova ako smatraš da su ispravni i svome muškarcu baš nikada nećeš postati dosadna.

Iskren osmijeh

Žene koje se često smiju privlačnije su i šarmantnije od žena koje nemaju ovu naviku. Iskren i topao osmijeh u stanju je osvojiti srce svakog muškarca. Iskren osmijeh privlačniji je od tona i tona šminke ili skupe dizajnerske odjeće.

Visoko samopouzdanje

Muškarci vole ambiciozne žene koje se ne boje reći što misle. Naravno, dobar ljubavni odnos podrazumijeva obostrani trud i dijalog. Pretjerana i bezrazložna tvrdoglavost nikome nikada nije donijela ništa dobroga. Žene koje misle da su uvijek u pravu nisu ni najmanje privlačne većini muškaraca.

Jak osjećaj poštovanja

Žena iz snova svjesna je činjenice da njen muškarac ima i obitelj i prijatelje. Žena iz snova poštuje svog muškaraca i njemu drage ljude i shvaća da nijedan bliski odnos nije poželjno zanemarivati.

Smisao za humor

Muškarci obožavaju žene koje imaju smisao za humor, a isto vrijedi i obratno. Osoba s dobrim smislom za humor uvijek je privlačna neovisno o tome kojeg je spola.

Back To Top