skip to Main Content

Evo o čemu razgovarati s partnericom ako želiš da se osjeća sigurno

Neovisno o tome koliko se snažnom ili hrabrom ona činila svakoj je ženi potreban čvrsti oslonac. Potreban joj je muškarac koji će brinuti o njoj i koji će joj znati pokazati da mu je stalo, muškarac koji će je čuvati i uz kojeg će se osjećati sigurno i voljeno.

Žena će u nekim trenucima jednostavno utihnuti, a kad se to dogodi najvjerojatnije se duboko u njoj odvija prava bitka. Postoji mnogo načina da joj pokažeš da ti se može povjeriti, a najbolja strategija najčešće je da budeš iskren i otvoren te da je izravno pitaš kakvi je problemi muče. Ženi je ponekad potrebno da je muškarac podsjeti koliko je lijepa i voljena, da nije sama i da je uz njega uvijek sigurna.

Pitaj je što joj predstavlja najveći strah

Uvijek postoji vjerojatnost da će ti žena sama otkriti svoj najveći strah, ali to ne znači da ti ne možeš preuzeti inicijativu i započeti razgovor o najvećim strahovima. Je li nesigurna u svoje vještine ili u budućnost svoje karijere? Boji li se majčinstva? Razgovaraj s njom jer joj je razgovor itekako potreban.

Gdje se ona vidi za 15 godina?

Ovo će je pitanje podsjetiti da mora vjerovati u sebe, tebe i u vašu zajedničku budućnost. Vjerojatno će se otvoriti i početi pričati o svojim zamislima, nadama, očekivanjima, planovima i strahovima, a ne postoji ništa pozitivnije od shvaćanja da je neke snove tijekom života moguće ostvariti. Ovo će je pitanje podsjetiti na sve što je do sada postigla, ali i na sve što može postići u budućnosti.

Koja je najbitnija lekcija iz njezina života?

Neovisno o tome radi li se o dobroj ili lošoj životnoj lekciji sigurni smo da će imati što za podijeliti s tobom. Možda je tu životnu lekciju naučila prije nego što je upoznala tebe, a možda ju je naučila zahvaljujući odnosu koji ste zajedničkim snagama izgradili.

Ljudi koje je voljela, ali s kojima više nije u kontaktu 

Svatko od nas ima svoju prošlost i ne trebaš se bojati razgovora o bivšim partnerima ili o prijateljima s kojima se ona više ne druži. Ne postoje stvari o kojima je bolje ne razgovarati – sve što nas boli dobro je podijeliti s bliskom osobom. Tko zna, možda naučiš nešto o oprostu i mračnijoj strani ljudske prirode. Bilo kako bilo, tvoja će se partnerica sigurno osjećati kao da joj je kamen pao sa srca.

Back To Top