skip to Main Content

Evo što možeš poručiti ljubavnici svog bivšeg

Ne, ovo neće biti jedan od onih članaka u kojima će te netko nagovarati da izraziš svoju mržnju i ljutnju zbog toga što su svi muškarci svinje – ovo nije nabrijani feministički članak. Želimo da osvijestiš koliko si vrijedna kao ljudsko biće i da osvijestiš kako možeš druge podučiti da postanu bolje osobe.

Ako si još uvijek u šoku zbog cijele situacije i ljuta si na svog  bivšeg partnera zbog prijevare i svog vremena i truda koje si uložila u vaš odnos – u širokom krugu izbjegavaj i njega i ženu s kojom vas je prevario. Pričekaj da se privatna oluja malo smiri. Nazovi ju tek nakon što je val negativne energije napustio vaše srce. Aha, dobro si čula. Nazovi ženu s kojom te je prevario i poruči joj sljedeće.

Poruči joj da ona vrijedi više

Reci joj da ona vrijedi više iako te povrijedila i ponijela se krajnje sebično i nezrelo. Poduči je da može biti bolja osoba koja zaslužuje bolje od nekoga tko je u stanju varati uokolo. Podsjeti je da ako je prevario tebe da će vjerojatno prevariti i nju. Poduči je oprostu.

Reci joj da si joj zahvalna

Jer zaista – bez nje nikada ne bi saznala kakva je osoba tvoj bivši partner! Zahvali joj što ti je dala šansu da to spoznaš prije eventualnog braka i zasnivanja obitelji s takvom osobom.

Poruči joj da bi si žene međusobno trebale pomagati

Umjesto da je pokušaš povrijediti, poruči joj da bi si žene međusobno trebale pomagati. Uloga žene nije samo uloga supruge ili cure, već i ratnice, učiteljice, majke, prijateljice, sestre kćeri. Poruči joj da sudjelovati u obmani druge žene nije nimalo ženstveno i da se ne bi trebala osjećati dobro zbog toga što je to napravila.

Pitaj je kako bi se ona osjećala da su uloge obrnute

Kako bi se ona osjećala da jednog dana sazna kako je neki dečko upravo prevario nju ili njenu kćer? Pitaj je može li uopće zamisliti tugu i tamu koja bi joj okružila srce da vidi koliko njena kćer pati zbog neke bezvrijedne i nepoštene budale. Snaga je u oprostu. Pomozi sama sebi.

#ljubav #prevara #ljubavnica

Back To Top