skip to Main Content

Što muškarci obožavaju kod žena, a što baš i ne

Neprilično ponašanje, manjak manira i bezobrazluk neka su od muških ponašanja koja se ženama nikako ne sviđaju. Isto tako, postoje i neka ženska ponašanja koja se muškarcima posebno ne sviđaju.

Rezultati jednog istraživanja provedenog na kontrolnoj skupini sastavljenoj od muškaraca između 25 i 45 godina starosti otkrili su koji se to oblici ženskog ponašanja muškarcima nikako ne sviđaju.

Tračanje

Muškarac koji te voli veoma je zainteresiran za tebe i zanima ga sve što imaš za reći o sebi. S druge strane, životi tvojih prijateljica ili kolega posebno ga ne zanimaju. Svatko od nas trača s vremena na vrijeme, ali ako je svaka druga rečenica koju izgovoriš na neki način povezana sa životima drugih možda je vrijeme da staneš na loptu.

Grubost i bezobrazluk 

Ne primjećuju samo žene način na koji se njihove bolje polovice odnose prema konobarima i prodavačima. Grubost i bezobrazluk odlike su lošeg ponašanja koje će svaki muškarac primijetiti. Ako stalno vičeš na druge ljude samo zato jer su pogrešno shvatili tvoju narudžbu ili nepristojno kritiziraš razne uposlenike tvom se muškarcu ovo ponašanje baš i neće posebno svidjeti.

Materijalizam

Kada je u pitanju pronalazak idealnog partnera financijska sigurnost od velike je važnosti za mnoge žene. Rezultati jednog istraživanja pokazali su da su financijski stabilni muškarci privlačniji ženama u odnosu na ostale. Neovisno o tome pripadaš li ovoj skupini žena ili ne, otvoreni materijalizam nikome nije posebno privlačan. Izražavanje želje za skupim darovima i stalno naglašavanje važnosti novca tvom se muškarcu nikako neće svidjeti.

Ako se želiš svidjeti muškarcu, potrudi se biti…

Dobroćudna

Muškarci uvijek primijete dobro djelo, osobito ako se radi o ženi s kojom bi rado stupili u ljubavni odnos.

Optimistična

Muškarce uopće ne privlače žene koje neprestano šire negativnu energiju. Muškarci dobro primjećuju loša raspoloženja, a negativna energija nikada nikome nije pomogla. Upravo iz ovog razloga muškarci se dive optimističnim ženama koje znaju uživati u životu.

 Samouvjerena

Muškarci vole komplimentirati svoju odabranicu, ali im se zaista ne sviđa kada ju moraju uvjeravati da je zaista lijepa. Najneprivlačnija žena je ona koja vječno sumnja u svoju ljepotu.

Back To Top