skip to Main Content

Evo što se muškarcima najviše sviđa na ženskom tijelu

Svaka žena teži savršenstvu, pa tako i onome fizičkom. Planovi prehrane za zdravo mršavljenje, teretana, joga, trčanje, izgladnjivanje, izbjegavanje slatkiša, mjerenje težine, provođenje sati i sati ispred zrcala – samo su neki aspekti povezani sa željom da se izgleda savršeno, a koji ženama često zadaju tone briga.

Hvala bogu na muškarcima koji se trude uvjeriti svoje partnerice da su im one seksi upravo takve kakve jesu. Ovi muškarci žele da se njihove bolje polovice osjećaju ugodno u svojoj koži. Najbolja stvar je da muškarci obično zaista i misle ono što govore.

U ovom članku otkrit ćemo ti sedam najčešćih muških odgovora na pitanje “Što ti se najviše sviđa na ženskom tijelu?”.

Oči

Oči nemaju nikakve veze s tjelesnom figurom ili kilogramima. Muškarci se vole izgubiti u ženskim očima, a većina ih misli kako su ženske oči najseksi stvar na svijetu.

Kosa

Duga, kratka, prirodne boje ili obojana, u repu ili ne…. neovisno o stilu i frizuri muškarci su jednostavno ludi za ženskom kosom!

Pupak

Ovo ti možda zvuči pomalo bizarno jer većina žena nije posebno očarana vlastitim pupkom, ali velikom broju muškaraca ženski je pupak neodoljivo seksi i uzbudljiv.

Grudi  

Većina muškaraca jednostavno obožava grudi. Osim što ih grudi uzbuđuju također su im i neopisivo zabavne pa stoga ne čudi što se većina muškaraca voli igrati sa ženskim grudima. Ženske su grudi muškarcima istovremeno i seksi i slatke, pa ti toplo preporučujemo da uvijek pustiš svom muškarcu da u njima uživa.

Koža

Svijetla ili tamna, pjegava ili ne, muškarci vole miris i dodir ženske kože.

Obline

Mislimo da ovaj odgovor ne bi trebao iznenaditi nijednu ženu jer nije tajna da su muškarci ludi za ženskim oblinama, a ne smeta im ni malo sala na trbuhu!

Ključna kost

“Neopisivo lijepa” – ovim su riječima neki muškarci opisali tu divnu zaobljenost tik ispod vrata. Ključna kost dio je ženskog tijela kojeg većina muškaraca voli i gledati te nježno i senzualno ljubiti.

 

Back To Top