skip to Main Content

Ideje za spoj koje će produbiti vaš odnos

Raznovrsni i učestali spojevi odličan su način za dinamičan živto u paru. Neobični izlasci mogu učiniti tvoju vezu drugačijom i povezati vas na sasvim novoj razini. Što ne znači da “obične” veze ne mogu biti uspješne ili sretne, ali malo avanture ne škodi, dapače…

Ako ste ti i tvoj partner spremni osvježiti svoj odnos i produbiti međusobnu povezanost, ovaj tekst stiže kao naručen!

Uskočite u kajak

Sigurni smo kako doći do mjesta na kojem je moguće kajakariti nije nepremostiv problem. Umjesto da novac ostavljate po restoranima, sačuvajte ga za ovakvu vrstu avanture koja vas spaja ne samo jedno s drugim nego i s prirodom!

Crtajte zajedno!

Crtanje (i slikanje) je dinamična aktivnost obogaćena zdravom dozom promišljenosti. Ako vam crtanje baš i ne leži to nije razlog da se obeshrabrite. Kupite nešto kistova i boja i bacite se na kreiranje novih nijansi. Odaberite teme koje vas oboje zanimaju i nacrtajte nešto povezano s njima. Pokušajte nacrtati što osjećate prema svom partneru. Ako se oboje s tim slažete, možete također nacrtati i kako ste se osjećali u najtužnijim i najbolnijim trenutcima u odnosu i kako ste uspjeli izaći iz tog stanja.
Ljubav + umjetnost = sloboda!

Mini-vrt

U današnje vrijeme većina parova živi u malenim stanovima, ali to ne znači da se moraju odreći prirode! Ako živite zajedno ništa vas ne sprječava da napravite svoj mini-vrt. Informirajte se o biljkama pogodnim za uzgoj u stanu (začini kao što je bosiljak, ružmarin, kopar…). Posadite ih, dodajte malo gnojiva i uživajte u darovima prirode u vlastitom brlogu!

Isključite se iz svijeta na jedan dan

Isključite svoje smartphonove, laptope i ostalu tehniku i jednostavno otiđite nekamo (ali nemojte nikome reći gdje točno idete, neka to bude tajna)!

Back To Top