skip to Main Content

More Less Ines: tulipani, predivna obitelj i harmonija

Autentičnost je jedna od prvih stvari koju ćeš primijetiti na Instagram profilu Ines @more_less_ines . Jednostavnost prožima svaki detalj njenog predivno uređenog doma. Njezin je stil istovremeno i vizualno ugodan i praktičan, a sam dom izgleda prozračno i čisto.

Sreća u majčinstvu

Ines je majka trima kćerima i radi posao od doma što znači da, uz dobru organizaciju, uvijek pronađe vremena za razne kućanske poslove. Njezin će te profil zasigurno inspirirati da se pozabaviš s uređivanjem svog prostora, a neke od ukrasa možeš napraviti vlastitim rukama.

Ines obožava lijepe fotografije, a svoj je blog započela pisati kako bi sa svijetom podijelila sreću koju je pronašla u majčinstvu, ali i svoju viziju dizajna interijera. U svakom kutku njenog doma “vreba” neka nova slatka bajka prošarana nježnom ženskom energijom.

Pozitivna vibracija tulipana

Tulipani u prostor unose harmoniju, radost i pozitivne vibracije. Svježina i minimalizam glavne su odlike ovog hibridnog skandinavskog stila. Inesin je dom istovremeno i sladak i praktičan. Osim toga, veoma ga je lako održavati čistim što Ines ostavlja više vremena za druženje s obitelji.

Što misliš o korištenju bijele boje kao baze u kombinaciji s efektnim dekoracijama? Čini nam se kako Ines sjajno pretvara jednostavnost u prednost.

Opuštajuća nota cvijeća

Cvijeće je najljepši ukras svakom domu, ali Ines ih koristi na mnoge razne načine. Nekoliko cvjetova pastelnih boja savršeno će izgledati na zidu dječje sobe za smirujuću notu…

Zanimaju te domaće Instagram blogerice? Pročitaj ovaj članak:

5 domaćih food blogerica čije recepte obožavamo

 

 

 

Back To Top