skip to Main Content

Instagram inspiracija: @_mygreenhome_

Ina je mama na čijem Instagram profilu rado potražimo nove DIY ideje. Naime, ona je stvorila pravi business osmišljavajući eco-friendly drvene igračke.

Apsolutno se slažemo kako dječje igračke istovremeno trebaju biti i zabavne i edukativne, a igračke koje smo pronašli na njenom profilu uz sve navedeno napravljene su i s mnogo – ljubavi. Znaš li da igračke od prirodnih materijala mogu pomoći mališanima u razvijanju motoričkih sposobnosti, pažnje i koncentracije, sposobnosti zbrajanja i strpljenja?

Dodir s prirodom

Inin dom obiluje jedinstvenim ukrasima. Industrijski stil odlično se slaže s biljkama razasutima po prostoru. Ježevi, puževi, jabuke, drveća i sve ostalo što možeš zamisliti u ovom je domu pretvoreno u zabavnu zagonetku koja mališane potiče da koriste svoje sive stanice. Raznovrsnost drvenih oblika služi i kao dekoracija. Za zdravi dječji razvoj bitno je da djeca budu u dodiru s prirodom.  Ako ti se ovaj dom čini zanimljivim, onda će ti se zid s pločom na kojoj djeca mogu izraziti svoju kreativnost itekako svidjeti.

Drveni svemir ispunjen pustolovinama

Malen i razigran drveni svemir ispunjen avanturama najbolji je prostor kada su djeca u pitanju. Sve su igračke ručno rađene i u njih je utkana ogromna količina ljubavi, volje i strpljenja. Ovo je veoma lako primijetiti – sve što trebaš napraviti jest obratiti pažnju na fino izrađene crteže na igračkama.

Osim toga, ova se brižna majka domislila načinu kako ograničiti vrijeme koje mališani provode pred ekranima. Igranje drvenim igračkama i druženje s mališanima odlična su zamjena za bilo kakav ekran. Na ovaj način i djeca će naučiti izrađivati drvene igračke, a zatim to znanje jednoga dana mogu prenijeti i svojoj djeci. Ništa na svijetu ne može zamijeniti kvalitetno provođenje vremena s najmilijima, zar ne?

Zanimaju te domaće Instagram blogerice? Pročitaj ovaj članak:

5 domaćih food blogerica čije recepte obožavamo

 

Back To Top