skip to Main Content

Instagram inspiracija: @deanpelic

Kad pomisliš na najtraženijeg muškarca sigurno ti prvo napamet padnu gusta brada, lijepo definirani mišići, visina, jake crte lica i predivan osmijeh. Sumnjamo da ga već nisi primjetila, jer Dean Pelić, po mnogočemu može ti biti – inspiracija.

Upoznaj Deana

Dean je već s 14 godina znao što želi u životu i, premda je završio Zagrebačku školu ekonomije i menadžmenta njegova je prava strast novinarstvo i pisanje kolumni. Osim toga, okušao se i kao voditelj “Binga” na Hrvatskoj radioteleviziji. Manekenstvom se počeo baviti sasvim slučajno i to na nagovor prijatelja, a također se može pohvaliti i činjenicom da je autor knjige koja je postala bestseler u Hrvatskoj 2015. godine. Knjiga se zove “Njegova strana priče – Tebi”, a radi se o zbirci kolumna.

Što krije Deanov profil?

Svatko tko otvori Deanov Instagram profil susrest će se s mnogo elegantnih i modernih odjevnih kombinacija iskoristivih u svakoj prigodi. Dean je živi dokaz da ključ uspjeha i visoke kvalitete života leži u dobrom raspolaganju vremenom. Boks, šetnje sa psom i putovanja samo su neki od načina na koje se Dean trudi očuvati svoj um i tijelo.

Suradnje s velikim imenima modne industrije kao što su Kenzo, Galliano, Kelvin Klein, Lacoste, Puma, Scalise samo su neki su od uspjeha njegove karijere.

Tijekom svojih putovanja Dean najviše uživa u istraživanju gradova, ukusnoj hrani i dobroj usluzi. Rim, Venecija, Milano, Varšava i Lisabon samo su neke od destinacija koje je Dean posjetio i opisao na samo sebi svojstven način.

Motivacija na Deanovom profilu zaista je poticajna, pogotovo u one dane kad nisi na 100% . Zaprati ga i inspiriraj se i ti.

Back To Top