skip to Main Content

Instagram inspiracija @debela.barbara

Ako ti je potrebno malo pozitive, na pravom si mjestu. Naša omiljena vlogerica, Debela Barbara uvijek nas oduševi pozitivnim, zabavnim i korisnim objavama.

Tko je Barbara?

Njezin je život ispunjen ljubavlju, smijehom, samopouzdanjem i putovanjima. Ako odvojiš malo vremena na ove fotografije sigurni smo da ćeš bez problema pronaći svoju novu turističku destinaciju. Debela Barbara vodi računa i o svojoj duši, ali i o okolišu. Samo onaj tko voli i brine o sebi može voljeti druge i brinuti o drugima. Debela Barbara ponosna je vlasnica crne pudlice, savršenog pratitelja na brojnim zanimljivim putovanjima.

Na profilu Debele Barbare moguće je pronaći fotografije iz Portugala, Vijetnama ili Engleske. Debela Barbara zaista je jedinstvena osoba. Jesi li se ikad susreo, odnosno susrela, s osobom koja se šminka u kadi? Nisi? E, pa sada jesi! Barbara je veoma pozitivna osoba kojoj smijeh rijetko napušta lice. Iskrenost, dobra energija i brzinske fotografije ukazuju na osobu koja je najviše od svega spontana i koja se ne boji živjeti svoj život punim plućima.

Istraži Barbarin profil i otkrij nešto novo! Voliš li roniti? Voliš li planinariti? Želiš li svako godišnje doba doživjeti na drugom kraju svijeta?

Nauči biti otvorenija osoba i cijeli će ti se svijet također otvoriti.

 

Back To Top