skip to Main Content

Ispuni bucket list zajedno sa svojom boljom polovicom

Gotovo je nemoguće pronaći osobu koja će se u potpunosti slagati s našim viđenjem života. Puno je lakše pronaći nekoga tko će biti voljan pomoći nam da ispunimo svoje životne želje i planove.

Imaš li svoj “bucket list”?

Svatko od nas posjeduje svoju listu želja (popularni “bucket list”), odnosno popis stvari koje želi doživjeti ili ostvariti za života. Ovaj popis može biti stvarni, fizički popis ili nešto što pamtimo i što nas motivira da budemo marljivi u svakom aspektu života.

Naši su životni ciljevi obično neodvojivi od ideja putovanja, velikih romansi i avantura, odnosno od doživljaja koji su puno uzbudljiviji kada ih dijelimo s osobom koju volimo. Najbitnija stvar kada je u pitanju ostvarivanje stvari s popisa jest razumijevanje i poštivanje međusobnih želja i potreba.

Osnovni poriv koji se krije iza kreiranja jedne ovakve liste jest ljubav, a iskrena ljubav prema partneru najinspirativnija je stvar na svijetu.

Ovo su samo neke ideja koje će tebi i tvome partneru pomoći da sastavite zajedničku listu želja:

  1. Pogledati omiljene filmove svoje bolje polovice
  2. Otići na kampiranje i spavati pod zvijezdama
  3. Skakanje s padobranom
  4. Zaputiti se na putovanje autostopom
  5. Posjetiti kakav tropski raj i uživati u koktelima
  6. Posjetiti Afriku i otići na safari
  7. Doživjeti rooftop party u Berlinu
  8. Pomoći nekome kome je pomoć prijeko potrebna
  9. Uživo doživjeti veliki vodopad
  10. Uživati u zalasku sunca na svom omiljenom mjestu na svijetu

Broj stvari u kojima parovi mogu zajedno uživati je nepresušan, a zajednička lista želja može vaše živote pretvoriti u romantičnu pustolovinu. Čak i u slučaju da je tvoja bolja polovica zapravo samo mirnija verzija tebe to i dalje ne znači da ne možete isprobati barem neke od ideja koje smo danas predložili.

Ako oboje njegujete avanturistički duh postoje mnoge druge zabavne aktivnosti u koje se možete upustiti. Sve, kao i uvijek, ovisi isključivo o vašoj mašti.

Najbitnija stvar jest odabrati partnera koji te neće samo voljeti nego i poštovati i brinuti o tebi. Jednom kada pronađemo tu posebnu osobu spremni smo se uputiti u avanturu života.

 

Back To Top