skip to Main Content

Izraz vječne ljubavi – jednostavne tetovaže za parove

Stanje savršene harmonije između partnera uvijek nas vodi prema stvarima koje će nas još više zbližiti. Stupanje u brak i podizanje djece nisu jedini načini na koje je moguće trajno obilježiti predanost svome partneru. Ljubavne tetovaže vječni su podsjetnik svih onih razloga zbog kojih volimo svoju bolju polovicu.

Zajedničke tetovaže popularnije su nego ikada stoga ne čudi što se toliko veliki broj parova odlučuje svoju ljubav iskazati upravo na ovaj način. Većina parova pritom odabire motive karakteristične za njihov ljubavni odnos.

Prije donošenja same odluke veoma je bitno da razmislite o najkreativnijim načinima na koje je moguće iskazati nesvakidašnju ljubav. Kažemo nesvakidašnju jer malo je parova toliko sigurno u neprolaznost svoje ljubavi, a da bi se usudilo tetovirati.

Ako ste oboje sigurni u to da je vaša ljubav vječna evo nekoliko ideja

Zvijezda je odličan uzajamni simbol ljubavi. Oboje možete tetovirati zvijezdu istih dimenzija i oblika. Jedan partner može dati tetovirati zvijezdu ispunjenu bojom, a drugi “praznu” zvijezdu. Suptilno i slatko, zar ne?

Zajedno ste već više od 10 godina. Štoviše, odrasli ste zajedno i želite podsjetnik na svoju omiljenu aktivnost iz djetinjstva. Ne preostaje vam drugo nego baciti oko na ove kul križiće i kružiće. Krajnje simpatično!

Kada je u pitanju izražavanje bezuvjetne i vječne ljubavi motiv srca nešto je s čime je nemoguće pogriješiti. Oba partnera mogu tetovirati polovicu srca na svom dlanu – kada spoje ruke spojit će se i polovice srca kao simbola duboke povezanosti.

Uvijek je dobro razmisliti o kakvom tajnom simbolu čije ćete pravo značenje znati samo vas dvoje!  Na ovaj način čitava će gesta istovremeno biti i veoma intimna i veoma javna.

Tetovaže u obliku prstena sve su češća zamjena za tradicionalno vjenčano prstenje. Neovisno o tome na kakav se oblik odlučiti, tetovaže u obliku prstena vječni su simbol ljubavi bez kraja.

Jedna stvar o kojoj valja voditi računa prije tetoviranja jest očigledna činjenica da su tetovaže vječne. Imajući ovo u vidu toplo vam savjetujemo da ovu odluku ne donosite olako.

Back To Top