skip to Main Content

Jeste li srodne duše? Evo kako saznati

Pronalazak srodne duše jedno je od najvećih blaga na ovome svijetu jer srodna duša ona je osoba s kojom provodimo sve svoje najbolje, ali i najgore trenutke. Srodne se duše jednostavno pojave u našim životima i nakon toga nema povratka.

Woman and man hands with red string of fate – Dispersion effect

Kao ljudi skloni smo pronalasku osobe koja nam se sviđa i koju volimo, ali kako vrijeme prolazi ti se osjećaji često počinju dovoditi u pitanje te sve češće sumnjamo je li druga osoba zaista naša srodna duša ili je ovo samo prolazna romansa.

Biti s osobom s kojom nam je zabavno i koja nas zadovoljava u krevetu i biti s osobom s kojom se osjećamo slobodno izraziti najintimnije djeliće sebe nije ni približno slična stvar.

Osim toga, ponekad pronađemo osobu za koju smo sigurni da je naša srodna duša, ali ona u svome srcu i duši zna da mi nismo njezina i to je teško, izrazito bolno i neugodno. No opet, bolje je znati istinu nego živjeti u laži i strahu da će se velika ljubav jednog dana jednostavno raspasti.

Sljedeće karakteristike odnosa ti mogu pomoći odrediti jeste li srodne duše!

Najbolji ste prijatelji 

Nemoj nas krivo shvatiti, biti najbolji prijatelj sa svojim partnerom apsolutno je nužno, ali ako vašem prijateljstvu nedostaje strasti i bazira se samo na smijehu, dugim razgovorima i sličnom ukusu kada su u pitanju filmovi postoji velika vjerojatnost da te tvoj partner doživljava više kao prijatelja ili prijateljicu i nužno je da razgovarate o svemu tome.

Život vam je postao rutina  

Ako vam je život postao rutina koja se ponavlja iz mjeseca u mjesec i ako ti se čini da se tvoj partner ne trudi promijeniti stvar i revitalizirati vaš odnos onda ti savjetujemo da obratiš pažnju na to vidi li te partner više kao osobu s kojom želi provesti život ili kao osobu koja je jednostavno njegov tip.

Manjak povezanosti 

Užurbani moderni život u stanju je “razdvojiti” i najbliže srodne duše, ali takve obično ubrzo pronađu prirodan način da se ponovno spoje. Prave srodne duše ne moraju siliti stvari, a mogu se spojiti i tijekom vođenja ljubavi ili zajedničkog kuhanja. Ako tvoj partner nema problema s time što između vas dvoje vlada manjak povezanosti, onda je pravo vrijeme da razmisliš o tome što zaista znači biti nečija srodna duša.

Back To Top