skip to Main Content

Kako biti sigurna da nešto skriva od tebe?

Sumnja u partnera puno toga govori o tebi, tvome partneru i vašem odnosu. Neki od nas sumnjičavi su prema svome partneru zbog prethodnih neugodnih i bolnih iskustava, a drugi zato jer im instinkt govori da budu na oprezu.

Ako sumnjaš da tvoj partner nešto taji od tebe ili da je napravio nešto što bi te moglo povrijediti postoji nekoliko načina da saznaš jesu li tvoje sumnje opravdane.

Više će se truditi zadobiti tvoje povjerenje

Kad muškarac napravi nešto što ne bi trebao najčešće se počne osjećati toliko krivo da se počne ponašati – čudno. Ako se tvoja bolja polovica osjeća krivim pokušat će ti ugoditi na svaki mogući način čak i ako to uopće ne tražiš od njega!

Počet će ti kupovati darove

Koliko ti često kupuje darove? Je li ti iznenada počeo kupovati male i simbolične ili možda skupocjene darove? Duboko u svome srcu on zna da je pogriješio i da te je na neki način povrijedio, a stvari koje si dugo priželjkuješ počeo ti je kupovati jer mu to dođe kao oblik isprike zbog gluposti koju je napravio. Stvar je vrlo jednostavna – osjeća se krivim pa sada pokušava poboljšati situaciju.

Počeo je obećavati stvari  

Kada muškarac napravi zaista veliku glupost, obično je u stanju napraviti sve da razveseli i udobrovolji ženu koju voli te joj pokazati koliko je cijeni i koliko mu je bitna. Ako ti tvoj muškarac počne obećavati i nebo i zvijezde i počne raditi stvari koje inače nikada ne bi radio budi sigurna da imate o čemu razgovarati!

Osjeća se kao da te nije vrijedan 

Ako primijetiš da se tvoj partner ponaša nekako nesigurno ili ako ti kaže da te ne zaslužuje ili da si previše dobra osoba za njega budi sigurna da je napravio neku gadnu pogrešku! Osjeća se toliko krivo da misli da te ne zaslužuje, a taj će osjećaj biti prisutan sve dok ti se na neki način ne iskupi.

Umjesto toga da ga pokušavaš utješiti ili da cijelu stvar promatraš kao pozitivnu promjenu, bolje ti je izravno ga pitati o čemu se u točno radi!

 

Back To Top