skip to Main Content

Kako izaći na kraj s macho muškarcem?

Ako ljude s kojima se družiš odabireš pažljivo, nekima ćeš možda djelovati arogantno, nepristojno ili nepristupačno. S pojedincima koji ne žele ili ne mogu prihvatiti tvoju osobnost, uz malo truda možda uspiješ pronaći zajednički jezik…. osim ako se ne radi o macho muškarcu koji nikako ne prihvaća tvoje jasno i glasno “ne”.

Tko je macho muškarac?

Macho muškarca odlikuje posebna vrsta tvrdoglavosti i upornosti. Macho muškarac ne poznaje značenje riječi “diskretno”. Vjerojatno da je u prošlosti netko povrijedio ili odbio i odlučio je više nikad ne prihvatiti “ne” kao odgovor. Često obožava provod u noćnim klubovima u kojima samo čeka da ga netko krivo pogleda da ima izliku za pravljenje problema.

Gleda samo svoje interese

Kada su, pak, žene u pitanju takvi muškarci teško shvaćaju da nisu privlačni svakoj ženi. Njegov je jedini cilj “pobijediti”, odnosno osvojiti ženu na koju je te večeri bacio oko. Plesat će oko svoje mete, “slučajno” zapinjati za nju i slati joj pića na stol ponosno zureći u njene grudi. Ako ga njegova meta odbije bit će strašno uvrijeđen i postoji velika vjerojatnost da će je dodatno gnjaviti. Sigurni smo da si barem jednom u životu doživjela nešto slično.

Kako reagirati?

Ako susretneš ovu vrstu frajera koji ti nikako ne da mira ne preostaje ti drugo nego da ga odbiješ na fin način. Odbij piće, ignoriraj njegovu pažnju, a ako te počne gnjaviti jednostavno mu reci da tvoj dragi upravo stiže po tebe ili napusti mjesto na koje si izašla. U slučaju da postane agresivan uvijek je dobro okružiti se prijateljima koji će te zaštititi, a nemoj se ustručavati zamoliti redara za pomoć. Nije lako biti žena, zar ne?

 

Back To Top