skip to Main Content

Kako je biti u vezi sa snažnom ženom?


Snažne žene imaju vatreno srce, jak duh i još jači razum. Njihovi su životi dinamični i one se odlično nose sa životnim izazovima i stalnim promjenama.

Za njih ljubav je sve samo ne šala, a u partneru ne traže spas od životnih nedaća. Kada snažna žena voli ona u odnos daje cijelu sebe. Nezavisna je i strastvena.

Snažna žena preživjela je mnoge oluje, pobjede i poraze i sve to samo je čini još jačom. Ljubavni odnos sa snažnom ženom obilježen je jednakošću i ravnopravnošću oba partnera.

To je odnos lišen nepotrebne emotivnosti i drame. Snažne žene sposobne su voljeti svog partnera unatoč njegovim sitnim manama.

One znaju koliko puno same vrijede pa je egoizam kod njih slabije izražen, ali to ne znače da ne zahtijevaju potpuno poštovanje zauzvrat.

Snažne žene od svojih partnera ne traže materijalne stvari već pažnju, zajedničko vrijeme, duboke i smislene razgovore, avanturu i zabavu.

Ovaj tip žena obožava izazove i isprobavanje novih stvari i potreban joj je partner koji se zbog nje neće osjećati inferiorno.

Snažna žena traži sebi ravnog partnera kojeg će moći voljeti punim srcem.

Veza sa snažnom ženom puna je izazova, ali sve što ona želi jest siguran i ravnopravan odnos… i bijeg od dosade jer ovaj tip žene ne priznaje dosadan život!

Back To Top