skip to Main Content

Vodič za frajere: kako joj pomoći u lošim danima

U današnje vrijeme teško je pronaći osobu koja se barem povremeno ne osjeća krajnje nervozno i depresivno. Ako ovaj članak čitaš u nadi da ćeš pronaći odgovor na pitanje zašto je tvoja djevojka zadnjih dana nervozna i često mijenja raspoloženja, prva stvar koju moraš osvijestiti je da ljubav liječi sve.

Kada se jedan partner nađe u teškom periodu (a takvi periodu mogu potrajati) neizbježno je da dio tog tereta padne i na leđa drugog partnera.

Ako se tvoja djevojka trenutačno nalazi u teškom periodu bitno je da je probaš razumjeti i pomoći joj da ga što lakše i brže prebrodi. Imamo par savjeta za tebe…

Upoznaj se s njenom prošlošću

Kako starimo tako naša sjećanja postaju sve jača i jača, pogotovo naša sjećanja na loša iskustva. Stoga je bitno da sa svojom djevojkom razgovarš o tome i pitaš je muči li je nešto iz prošlosti s čime se još nije uspjela pomiriti. Jesu li je ikada zlostavljali? Jesu li joj ikada prijetili ili je povrijedili? Ima li neriješenih odnosa unutar svoje obitelji?

Provjeri kako joj je na poslu

Možda ti se ova točka ne čini toliko bitnom, a možda si i na svojoj koži iskusio negativnu energiju koju posao može donijeti u život, bilo kako bilo, razgovaraj o problemima na poslu. Nemoj je samo pitati „Kako je bilo na poslu?“ kao što je pitaš svakog dana (pitaš je, jel da?). Pitaj je o tome kako se osjeća u vezi toga što radi? Je li zadovoljna s plaćom? Osjeća li se da radi nešto korisno?

Razgovarajte o vašem odnosu

Neke žene su sklone šutjeti o problemima u vezi jer ne žele povrijediti osjećaje svog partnera ili započeti svađu. Zato je ponekad nužno da ti započneš razgovor o načinima na koje možeš poboljšati ljubavni odnos.

P.S.  Nemoj se ustručavati reći joj kako se osjećaš zbog njene nervoze. Pripazi samo da to ne napraviš na neosjetljiv način koji će je povrijediti.

#ljubav #anksioznost #razgovor

Back To Top