skip to Main Content

Kako zaista izgleda život para u dugoj vezi?

Svaki par sanja svoju idealnu zajedničku budućnost. Isto tako, svaki par ima samo sebi svojstvene navike i rituale. Neki parovi sanjaju o lijepo kući i velikom dvorištu u kojem će se družiti sa svojim prijateljima i obitelji. Neki parovi sanjaju o djeci, a neki o životu ispunjenom putovanjima i izgradnji karijera…

Ipak, postoje parovi kojima su ciljevi skromniji i, za razliku od velikih sanjara, uživaju u jednostavnim trenucima i navikama.

Provjeri jeste li i vas dvoje ikad doživjeli ove, realne trenutke o kojima se možda ne hvalite javno….

Ugodan suživot u neredu 

Umjesto stalnog čišćenja svakog kutka kuće ti i tvoj partner odlučili ste jednostavno uživati u vlastitom neredu. Svoje vrijeme odlučili ste trošiti na stvari koje volite koliko je to moguće i čistite samo kada je apsolutno nužno!

Prihvaćanje “prirodnog” fizičkog izgleda 

Neuredna i masna kosa (njena u punđi, ali i njegova ako ima dugu kosu), pidžame ili stara odjeća i udoban krevet s laptopom na kojem se vrti omiljena serija ili neki dobar film. Ovo je slika s kojom su se vjerojatno susreli svi parovi u dugim vezama!

Razgovor o seksu bez osjećaja srama ili neugode 

Iskrenost je jedan od najboljih zajedničkih ciljeva za svaki par. Mogućnost otvorenog razgovora o svakoj temi izravno je povezana s obostranom srećom. Bolja polovica s kojom je moguće otvoreno razgovarati o seksu i svim ostalim potencijalno neugodnim temama prava je sreća.

Partner u čijem se društvu moguće osjećati potpuno slobodno i opušteno, partner je kojem ne smiješ dopustiti da ti isklizne iz ruku.

Šalite se na vlastiti račun

Mogućnost zbijanja šala na partnerov račun bez ikakvog straha da će se naljutiti jedan je od najboljih dokaza ljubavi. Postoji li išta bolje od međusobnog radosnog podbadanja i još radosnijeg smijeha u duetu? Naravno, određenih se granica ipak valja pridržavati…

Pročitaj više o ljubavnim odnosima u ovim člancima:

Jeste li srodne duše? Evo kako saznati

Tvoj glazbeni ukus nije isti kao partnerov?

Što ako se partner ne voli družiti s tvojim prijateljima?

Back To Top