skip to Main Content

Koje komplimente muškarci žele čuti?

Premda većina muškaraca to ne želi priznati, prava je istina da muškarci vole komplimente jednako koliko i žene. Sigurno si i sama primijetila da im oči zasjaje kad im pripadnica ljepšeg spola udjeli kompliment. Ako si u vezi nemoj štedjeti na komplimentima jer će ih tvoja bolja polovica znati cijeniti.

Komplimenti muškarcu bi trebali biti sastavni dio veza u početku, kao i onih dugoročnih.

Uvijek me znaš nasmijati

Većina muškaraca smisao za humor smatra važnim čimbenikom svoje muškosti. Premda mu tvoj osmijeh daje do znanja da uživaš u njegovoj blizini nekada nije loše to i verbalizirati. Jednostavno mu reci da si sretna što si pronašla muškaraca s odličnim smislom za humor koji te uvijek zna nasmijati.

Uz tebe se osjećam sigurno

Vjerujemo kako si i sama primijetila da te tvoj muškarac želi zaštititi. Ovo je prirodna potreba svakog muškarca i zbog nje se osjeća snažno. Upravo iz ovog razloga veoma je važno da svojoj boljoj polovici tu i tamo kažeš kako se uz njega osjećaš sigurno. Sigurni smo da će se osjećati kao da je upravo osvojio zlatnu medalju.

Zgodan si mi u toj majici 

Ako svom muškarcu kažeš da ima lijepu majicu on to neće shvatiti kao kompliment. Ako mu, međutim, kažeš da ti je zgodan u toj majici njegov će ego biti veći od kuće. Tvoj ti muškarac želi biti zgodan stoga mu ovakvi komplimenti puno znače.

Draga mi je tvoja obitelj

Kada su muškarci u pitanju poštivanje obitelji veoma je bitno. Pokušaj ustanoviti karakterne crte članova njegove obitelji kako bi što bolje oblikovala svoje komplimente. Komplimentiranjem članova obitelji svom ćeš muškarcu dati do znanja da ti je draga i njegova obitelj, a njemu će to puno značiti.

Ti znaš što treba napraviti u svakoj situaciji

Muškarci vole komplimente na račun svoje inteligencije. Ove komplimente cijene više od onih koji se tiču njihovih očiju ili osmijeha. Nemoj pretpostaviti da tvoj partner zna zbog čega ga sve voliš – reci mu!

Back To Top