skip to Main Content

Ljubavni snovi – slučajnost ili proizvod naše podsvijesti?

Ljubavni snovi jedni su od najčešćih na našoj planeti. Zaljubljivanju u nekoga neobično često prethodi san kojeg smo noć ranije sanjali. San u kojem je dotična i trenutačno nam nepoznata osoba igrala ulogu naše najveće ljubavi koju željno iščekujemo.

Nije nikakva tajna da je naša podsvijest često važniji igrač od naše svijesti, kao ni to da je sklona komunicirati putem poruka skrivenih u snovima. Snovi su spoj naših želja, strahova i potreba, a sve što mi moramo napraviti jest prepoznati što nam određeni san želi poručiti. Upravo nas taj pogled prema unutra približava našim najdubljim željama. Tako je – ljubavni snovi imaju presudnu ulogu u razvoju ljubavne intuicije!

Ako sanjaš svog trenutačnog partnera možda ti vlastita podsvijest želi poručiti da trebaš promijeniti svoje ponašanje u određenim situacijama, odnosno ukazati ti na stvari koje bi mogle biti štetne po ljubavni odnos. Sve što trebaš napraviti je slijediti znakove koji vode do rješenja problema – ako problem uopće postoji.

Ako sanjaš osobu iz prošlosti najvjerojatnije je objašnjenje da ti je još uvijek stalo do nje ili da te još uvijek strah da ćeš napraviti istu pogrešku kao i ranije. Ako sanjaš osobu koja ti se sviđa sve što iz takvih snova možeš iščitati tvoji su osjećaji prema toj osobi, ali ne i o kakvoj se osobi radi ili je li simpatija uzajamna.

Ako sanjaš neku slavnu osobu možda ti tvoja podsvijest želi poručiti da se osjećaš nedostojno određene osobe koja je već uspjela ostvariti veliki dio svojih životnih ciljeva. Ovakvi snovi mogu biti strašni, ali sama činjenica da postoji netko tko je uspio ostvariti svoje životne ciljeve znači da i ti možeš ostvariti svoje!

Različiti znakovi i simboli sastavni su dio romantičnih snova i ne radi se o pukim slučajnostima već o proizvodima naše podsvijesti o kojima valja voditi brigu. Pravovremeno prepoznavanje i tumačenje znakova veoma je korisna vještina. Osobito ako ti je cilj otkriti pravo značenje svojih ljubavnih snova!

Back To Top