skip to Main Content

Male ludosti koje radimo kada smo zaljubljeni

Oba spola različito reagiraju kada se zaljube u nekoga. Vjerujemo da su se i tebi bar jednom u životu pojavili “leptirići u trbuhu” i da ćeš se prepoznati u nekima od sljedećih ludih stvari koje radimo kad se zaljubimo.

Male ludosti zaljubljenosti

1. Svako malo provjeravaš mobitel očekujući poruku te posebne osobe. Ponekad ti se čak i čini da čuješ notifikaciju, no na pametnom ekranu ne vidiš – ništa.

2. Prođu te trnci kada mobitel napokon zazvoni. Jer tko zna, možda je to upravo tvoja simpatija.

3. Kada se na tvom mobitelu pojavi notifikacija da ti je stigla poruka osobe koja ti se sviđa treba ti neko vrijeme da se pribereš i otvoriš poruku. Priznaj – ponekad i hiniš nedostupnost.

4. Napokon počneš tipkati svoj odgovor, no čini ti se da nikada nećeš dovršiti tu poruku. Premišljaš se oko svakog slova, svake riječi, svakog emotikona…

5. Nakon što pošalješ poruku počinje možda i najgori dio ovog procesa – čekanje odgovora.

6. Promatraš kako vrijeme sporo prolazi dok čekaš svoju simpatiju da ti odgovori. Javljaju se sumnje da nešto nije bilo u redu s tvojom porukom… najbolje da ju još jednom pročitaš!

7. Kada su u pitanju profili tvoje simpatije na društvenim mrežama odjednom postaješ profesionalni privatni istražitelj.

8. Komentiraš ili “lajkaš” objave osobe koja ti se sviđa, no uvijek s određenom dozom umjerenosti.

9. Sad već znaš koja je omiljena hrana tvoje simpatije. Znaš što čita, koje filmove preferira i mjesta na koja izlazi.

10. Na svom profilu objavljuješ sadržaj koji bi se mogao svidjeti toj posebnoj osobi i nestrpljivo čekaš njenu reakciju…

11. Tvoje društvo ima tajno ime za osobu koja te toliko privlači.

12. Svake noći u tvojim se snovima pojavi osoba koja ti se sviđa.

13. Ponekad u svojom glavi vodiš zamišljeni razgovor sa svojom simpatijom i taj razgovor uvijek završi strastvenim poljupcem.

14. Kad si kraj te osobe ponekad ne možeš zaustaviti smijeh čak ni kada je šala tvoje simpatije poprilično loša.

15. Jedva skidaš pogled s osobe koja te privlači.

16. Ne možeš izbjeći trunku ljubomore kada tog posebnog nekog vidiš u društvu suprotnog spola.

Ludo voljeti nekoga sasvim je prirodna stvar, no uvijek treba pripaziti da zaljubljenost ne postane opsesija i potruditi se razviti dubok i značajan odnos s drugom osobom.

 

Back To Top