skip to Main Content

Male tajne koje muškarci teško izgovaraju

Uvijek je bilo i bit će beskrajnih razgovora s prijateljima, detaljnih analiza raznih situacija, knjiga za samopomoć i bezbroj rasprava o muško-ženskim odnosima. Čini se kao da žene konstantno pokušavaju otkriti tajne muškoga svijeta. U nastavku slijede muške tajne koje oni žele da znaš.

‘Često mislim na seks’

Ovo je jedna od najtočnijih tvrdnji kada su u pitanju muškarci. Statistika kaže kako muškarci puno više razmišljaju o seksu od žena. Istina je da su skoro svi muškarci redoviti korisnici pornografskih stranica. Što se prije žene suoče s tom činjenicom bit će im lakše ući u kompleksan muški um. Ustvari, neki muškarci tvrde da je njihov um poprilično jednostavan.

‘Stvarno te slušam kad govoriš’

Neke žene uvijek imaju nešto za reći što pak ne nikako vrijedi za neke muškarce. Muškarci su strpljivi i vjerni slušatelji, a ako žene misle da njihovi kratki odgovori znače da ih ne slušaju trebale bi malo bolje razmisliti. Muškarci znaju slušati, ali ne vole kada žene zaobilaze ono što zapravo žele reći već preferiraju izravne i jasne razgovore.

‘Ne znam čitati između redaka’

Za razliku od nekih žena neki muškarci rijetko ulaze u detaljne analize razgovora i situacija. Prema tome, žene ne bi trebale biti ljute ako muškarci ne naprave ništa nakon pitanja “U čemu je problem?” i ženskog odgovora”Nije ništa.” Muškarci ne vole ovaj odgovor.

Iako je “ništa” uvijek “nešto” muškarci većinom nisu toga svjesni. Jednostavno smatraju kako nemaju kristalnu kuglu kojom bi mogli prepoznati skrivene emocije i misli. Ako žena želi privući pažnju svog muškarca trebala bi reći sve glasno i jasno jer muškarci više vole otvorene izjave od onih misterioznih.

‘Rijetko kažem – volim te’

Žene rijetko čuju ovu izjavu od muškaraca, osobito na početku veze. To se događa samo ako je lažljiv ili je manipulator koji želi odvući ženu u krevet. Muškarci vole akciju više od riječi i sporo napreduju kad je u pitanju izjavljivanje emocija. Dakle nema potrebe forsirati muškarce da kažu ženama da ih vole.

 

Back To Top