skip to Main Content

Misliš da te partner više ne privlači? Saznaj je li zaista tako!

Prolaskom dana, tjedana, mjeseci i godina duge veze imaju tendenciju zapadati u sve dublju i dublju monotniju. Rutine koje se nikada ne mijenjaju, jutra koja liče jedno na drugo kao jaje jajetu, repetitivne zajedničke aktivnosti i podrobno znanje o tome što će partner htjeti za doručak, ručak ili večeru ne mogu nego izazvati ogromnu količinu dosade.

Ipak, gdje postoji volja uvijek postoji i način, pa čak i ako shvatiš da ti je dugogodišnji partner sve manje i manje privlačan. Naravno, prije bilo kakvog djelovanja dobro je zapitati se radi li se samo o još jednoj prolaznoj fazi ili je partner zaista postao nepovratno neprivlačan u tvojim očima, odnosno je li vrijeme za prekid veze. Ovo su neki od znakova da se radi o potonjem:

Partner te počeo iritirati

Kada ste se tek upoznavali i kako se vaš odnos razvijao u romantičnom smjeru sviđalo ti se apsolutno sve na njemu uključujući njegove čudne hobije i bizarni smisao za humor, ali sad je svemu tome došao kraj i iritira  te sve od načina na koji hoda i načina na koji priča do načina na koji naručuje hranu ili se odijeva.

Sve češće maštaš o drugim muškarcima

Ako si počela maštati i sanjariti o drugim muškarcima (o osobi s posla, poznaniku ili slično), odnosno ako ti sama pomisao na tog muškarca stvara leptiriće u trbuhu onda ti zaista ne preostaje ništa drugo nego da dobro razmisliš o tome kakve osjećaje trenutačno gajiš prema svome partneru.

Misliš na nekoga drugoga tijekom seksa  

Seksualne fantazije sasvim su uobičajena i prirodna pojava čak i ako su pomalo bizarne, ali ako se tijekom seksa uloviš kako fantaziraš o drugom muškarcu to je i više nego jasan znak da te tvoj partner više ne privlači.

Tvoj ti partner više ne nedostaje kao nekada

Ako ti je partner prestao nedostajati, odnosno uopće ti nije bitno što se ne nalazi u tvojoj blizini, postoji velika mogućnost da osjećaji koje si cijelo vrijeme gajila polako, ali sigurno postaju stvar prošlosti. Možda je sva privlačnost i strast naprosto iščezla iz vašeg odnosa i potrebno ti je nešto što će te ponovno zainteresirati za tu osobu!

Sve više vremena provodiš solo ili u društvu prijatelja 

Izbjegavaš li svog partnera? Ne osjećaš potrebu da mu javiš što ti se sve danas dogodilo? Uživaš li više u druženju s prijateljima ili u vremenu provedenom u ugodnoj samoći? Ako je tvoj odgovor na bilo koje od  ovih pitanja “da” onda možeš biti sigurna kako je stupio pravi trenutak da razmisliš o tome je li vrijeme za prekid veze.

 

Back To Top