skip to Main Content

Znaš li najosjetljivije erogene zone na ženskom tijelu?

Znaš li da je ženama u prosjeku potrebno više stimulacije da dožive orgazam? Kada je u pitanju seksualno zadovoljavanje svoje partnerice mnogi se muškarci osjećaju krajnje izgubljeno i nesigurno u sebe. Vrijeme je da to promijenimo!

Jedna stvar na koju muškarci često zaborave je da predigra ima veliku ulogu kada je u pitanju žensko zadovoljstvo, a svaki muškarac koji je dobro upoznat sa ženskim erogenim zonama neće imati nikakvih problema obradovati svoju partnericu.

Ako si upravo razvio novi interes za biologiju nastavi čitati i počni zapisivati!

Unutarnja strana bedara

Prije nego što svoja bedra ovije oko tebe probaj ih milovati vrhovima prstiju, usnama i jezikom. Toplina ljudskog daha čini čuda!

Vrat

Par strateških poljubaca u vrat i bit će joj nemoguće sakriti svoje uzbuđenje. Ako ti ide masiranje ne postoji nijedan razlog da joj ne izmasiraš vrat i tako probudiš leptiriće u njenom trbuhu!

Venerin brežuljak

Ovaj je delikatni dio ženskog tijela pun osjetljivih završetaka živaca koje je, naravno uz malo vježbe, moguće itekako ugodno stimulirati i više je nego jasno da se radi o savršenoj erogenoj zoni čija će stimulacija svakoj ženi donijeti ugodu.

Ušne resice

Baš poput Venerinog brežuljka i uši su bogate završecima živaca osjetljivim na svaki, pa i na najmanji dodir. Nježno milovanje ovog dijela tijela, popraćeno prolascima ruke kroz kosu rezultirat će ugodnim i uzbudljivim podražajima u kojima ćete oboje uživati.

Usne

Mnogi muškarci nervozni zbog svoje izvedbe u krevetu potpuno zaborave na poljupce, a moć poljupca nikada se ne smije podcijeniti jer usne su jedna od najvažnijih erogenih zona na tijelu. Kad sljedeći put budeš vodio ljubav sa svojom ljepšom polovicom sve što trebaš napraviti je pogledati je duboko u oči i strastveno je poljubiti!

Back To Top