skip to Main Content

Instagram inspiracija: @momo_interior

Ljudi običavaju reći da je “sve u detaljima”, a ako ne vjeruješ u ovu poslovicu savjetujemo ti da otvoriš Monikin Instagram profil. Bijela je boja samo baza, a sve ovisi o Monikinoj inspiraciji.

Savršenstvo bijelih nota

Bijela je boja elegantna i s njom je nemoguće pogriješiti. Sve ostale boje koje Monika koristi tu su kako bi dodatno začinile skandinavski štih. Bijeli stol, bijeli jastučići, bijele šalice, bijele svijeće, bijele zavjese, bijela rasvjeta… čarobnost bijele boje ne može se opisati riječima.

Monikin talent za kombiniranje moguće je primijetiti na svakoj fotografiji baš kao i njenu ljubav prema ispijanju kave koja pobuđuje njenu kreativnost. Monika zaista zna uživati u svome domu u kojem vlada pozitivna atmosfera.

Posebne tapete i umjetnost

Posebne tapete zidovima daju “industrijski” izgled koji odiše čvrstoćom i privlači pažnju. Tu je i replika slavnog Banksyjevog djela (“Djevojka s balonom”) koje je svojedobno prodano za 1.2 milijuna dolara. Ova replika odlično izražava Monikin buntovni duh, a također se i veoma dobro uklapa u ostatak interijera. Spavaćom sobom prevladavaju bijela boja i sivi ukrasi koji se međusobno odlično slažu.

Ljupki i oku ugodni detalji

Nemoguće je ne primijetiti odlično odabrane detalje koji čitav dom čine toliko udobnim da čovjek iz njega nikada više ne želi izaći. Čvorasti jastučići ovosezonski su hit, a elegantne crne trepavice odlično zaokružuju cijeli dojam.  Jastučići i šalica toliko su slatki da bi ih rado imali i u svome dome.

Sve izgleda bolje ako se pazi na detalje. Crni i bijeli posteri u dječjim sobama čitavom prostoru daju pozitivnu notu u kojoj djeca itekako znaju uživati. Rasvjeta u industrijskom stilu samo dodatno ističe ostale ukrase u domu.

Kreativnost, harmonija, sreća i udobnost glavne su odlike Monikinog doma. Oduševljeni smo domom i ćini nam se kako je on idealan za unutarnji mir koji nam toliko često nedostaje u svakodnevnom životu.

Zanimaju te domaće Instagram blogerice? Pročitaj ovaj članak:

5 domaćih food blogerica čije recepte obožavamo

Back To Top