skip to Main Content

Motivacijske poruke za uspješan početak dana

Ako jutra započnemo s izbjegavanjem misli koje nas čine nervoznim te prepuštanjem osjećaju mira i ugode – početak dana zaista može biti čaroban. Ne postoji stručnjak ili psiholog koji nam može pomoći da se promijenimo ako mi to sami ne želimo  – ako odbijamo slušati tuđe savjete ili ako odbijamo čuti što nam unutarnje „ja“ želi poručiti.

Pripremi svoj omiljeni topli ili hladni napitak, počasti se ukusnim kroasanom i baci oko na ove jutarnje motivacije te, naravno, uživaj u doručku!

Ako ti treba poticaj da vjeruješ u sebe i nastaviš s onime što radiš.

Čuvaj se negativnih podražaja koji dolaze iz okoline. Stoji čvrsto na zemlji i osvijesti da je svaki dan života jednostavno previše bitan za dopustiti da ti ga netko drugi uništi. Budi pozitivna i dobre stvari doći će same od sebe.

Nakon mjeseca ispunjenog vjetrom ili godine ispunjene olujama koje su oštetile tvoju kuću sagrađenu na nadi i samopouzdanju, nabolje što za sebe možeš napraviti je odmoriti se, napuniti baterije i početi ispočetka. Ne postoji prepreka koja se ne bi dala pretvoriti u oruđe s kojim možeš poći ususret životu.

Otvori se novim iskustvima i budi pozitivna. Ako te plaše negativni podražaji poruči zlim duhovima da ih je moguće poraziti. Ne postoji sila koja te može slomiti ako je znaš pravilno usmjeriti i koristiti.

Kada ti se počne činiti da si zapala u rutinu i dobre poznate navike, da je život ravna crta od mjesta A do mjesta B, sjeti se koliko je svijet zapravo veliko mjesto i koliko toga nudi. Sjeti se koliko različitih puteva možeš odabrati iako ih nećeš stići sve istražiti. Ostani mirna, nastavi tragati i sve će s vremenom doći na svoje mjesto.

Na kraju krajeva, jedino oružje koje zaista trebaš zove se „ljubav“. Ona nam daje snagu i uz nju smo u stanju poraziti i zaklete neprijatelje. Svako jutro započni s ljubavlju jer ljubav je kraljica života.

Back To Top