skip to Main Content

Na vrijeme prepoznaj – sponzorušu

Svijet je prepun boljih i lošijih glumica, kao i emocionalno inteligentnih partnerica i onih koje su samo snalažljive.

I muškarci i žene sposobni su predstavljati se kao svoja sušta suprotnost. Neki će se lažno predstavljati zato jer se srame svojih mana i slabosti, a drugi zbog osobnog interesa i pohlepe, želje za moći i lakim dobicima.

Nažalost, mnogo žena odlučuje prolaziti kroz život na račun druge osobe,a ponekad te iste žene bez stida ili kajanja priznaju da je tome tako, odnosno da su – sponzoruše.

No dobro, pustimo ih da rade kako žele. Na svakom od nas je, ako želimo ženu koja će nas voljeti zbog onoga što jesmo, a ne zbog onoga što posjedujemo, da naučimo što prije razlikovati ove dvije vrste žena.

Sponzoruše nisu ni naivne ni glupe. Naprotiv, veoma su inteligentne i svjesne svoga izgleda i sposobnosti, a u današnjem materijalističkom svijetu  spremne su pokazati da od tebe žele nešto drugo osim ljubavi. Takvim ženama neće biti problem tražiti te da im daš svoju plaću ili ušteđevinu.

Najlakše ćeš je prepoznati po njenom egoističnom karakteru – ona vodi brigu samo o sebi i svojim potrebama. Također, ona će  bez problema tražiti da joj kupiš sve što joj srce poželi i očekivat će da joj se želja i ostvari neovisno o tome radili se o novom komadu odjeće, satu ili novom mobitelu.

Ako hoćete iskreno, ona će ti dati točno onoliko koliko dobije od tebe i ni kune više jer se njezina ljubav hrani tvojom (ili tvojim novčanikom).

Sponzoruše uživaju u luksuznim, skupocjenim stvarima i važnim događajima, naprosto ih privlači svijet bogatih i slavnih i vole slijediti trendove.

Ovom tipu žene nije bitna sigurnost tvojih financija, važniji joj je stalni priljev novca koji će joj omogućiti život na visokoj nozi i užitak u materijalnim dobrima.

Temperamentna, potrebita i neumorna je u svojim zahtjevima i jasno će dati do znanja da od tebe očekuje da udovoljiš njenim očekivanjima. Na tebi je da odlučiš odgovara li ti da svoj život provedeš s osobom koja te voli zbog onoga što imaš ili da potražiš ženu koja će te voljeti zbog onoga što jesi!

#ljubav #materijalizam #žene

 

Back To Top