skip to Main Content

Najbolji dar naših roditelja – sestra

Sestrinsku je ulogu u životu nemoguće opisati. Sestra je mnogo više od prijatelja ili člana obitelji. Sestra te razumije bolje od bilo koga neovisno o tome je li mlađa ili starija od tebe. Sestra je uvijek tu kada život postane težak.

Danas ti donosimo nekoliko razloga zašto je imati sestru jedan od najljepših darova koje nam život može podariti.

Zna čuvati tajnu 

Tvoja sestra zna sve tvoje tajne i čuva ih samo za sebe. Ona je upoznata sa svim tvojim dobrim i lošim stranama i uvijek je tu kad ti je potreban savjet ili kada trebaš nekoga tko će te saslušati.

Ti imaš dobar odnos s njenim bliskim prijateljima, a ona s tvojim

Mnogo žena svoje najbolje prijateljice smatra svojim sestrama. Ako su tvoje najbolje prijateljice u tvojim očima nešto poput sestara, a tvoja sestra nešto poput najbolje prijateljice onda ti možemo poručiti da si zaista sretna osoba!

Vaša je ljubav bezuvjetna i snažna 

Sve se sestre tu i tamo porječkaju, pa čak i malo posvađaju, ali to uopće ne utječe na ljubav koju osjećaju jedna prema drugoj. Na kraju krajeva, svaki se sukob može riješiti smirenim razgovorom koji će dodatno produbiti i osnažiti odnos.

Upoznata je sa svim tvojim slabostima 

Tvoje je sestra upoznata sa svim tvojim slabostima. Ti si jednako tako upoznata sa svim njezinim slabostima. Ovu činjenicu nikada ne koristite kao oružje upereno prema ovoj drugoj. Umjesto toga međusobno se poštujete, cijenite i volite unatoč svim možebitnim manama.

Nostalgija

Kada je sestrinstvo u pitanju sjećanja iz djetinjstva izazivaju valove lijepe i tople nostalgije u kojoj obje možete uživati.

Uvijek je tu kada život postane težak 

Nitko te ne može razumjeti bolje od vlastite sestre. Ni ti samu sebe ne poznaješ toliko dobro koliko te poznaje tvoja sestra. Svaki put kad život postane težak tvoja je sestra tu za tebe na svaki mogući način.

Back To Top