skip to Main Content

Ne zaboravi na seks i tijekom napornog radnog dana

U radu je spas…  ako si na pravom radnom mjestu sa super ekipom. Kada moraš „raditi kao konj“ od ponedjeljka do petka, privatni život često nije bajan. Sve navike, rituale i planove moraš prilagoditi svom radnom vremenu, a to uključuje i one najintimnije trenutke koje provodiš sa svojom boljom polovicom.

Vjerojatno znaš kako je biti frustriran zbog manjka seksa tijekom radnog tjedna. Znaš onaj osjećaj potpune iscrpljenosti nakon posla? Ne zaboravi da bi seks trebao biti opuštajuća aktivnost prošarana strašću i ljubavlju prema partneru i sasvim je razumljivo ako se u tu aktivnost želiš upustiti što je češće moguće!

Isplaniraj slobodne dane

Napravi raspored kojeg ćeš se moći pridržavati koliko god ti se to možda činilo glupim i nepotrebnim. S godinama će se i opseg obaveza povećavati. Zato je najsigurnije rješenje da napraviš mjesta u svom rasporedu i za seks (jer nema ništa bolje od spontanog seksa po rasporedu). Preporuka je da za seks sačuvaš barem dva dana nakon posla, koja ćete vas dvoje provesti u ugodnoj večeri.

Tko rano rani, dvije….

Ranije ustaješ – super! Probudi svoju ljubav senzualnom masažom i započni svoje jutro na najuzbudljiviji mogući način!

Odvaži se na promjenu

Ako su vaša radna mjesta blizu, iznenadite jedno drugo posjetom u vrijeme stanke za ručak. Uopće ne sumnjamo da će se raditi o jednim od najboljih seksualnih iskustava u vašem životu, a iznenadna navala serotonina zbunit će vaše kolege kad se vratite sa stanke!

#ljubav #seks #parovi

Back To Top