skip to Main Content

Nekoliko jednostavnih savjeta za bolju vezu

U današnje vrijeme naši su životi toliko užurbani da ponekad zaboravimo na ono što je zaista bitno. Tehnologiji i traganju za nametnutim idealom uspjeha poklonili smo svu svoju pažnju i dopustili im da nas odvuku od važnijih stvari u životu.

Zbog toga najviše ispaštaju naši ljubavni odnosi. Ako ti i tvoj partner već dugo gradite svoju malu i sigurnu tvrđavu ljubavi, ali vas je ipak strah da su je naleti stresa u stanju srušiti onda ti savjetujemo da nastaviš čitati jer postoje jednostavni načini da vaš odnos bude još bolji.

Planovi za zajednički vikend

Kada dvije duše pronađu način da usklade svoje užurbane živote to je zaista predivan prizor, a planiranje zajedničkih vikend-aktivnosti u stanju je opustiti i jače povezati baš svaki ljubavni par.

Škrto s kritikama

Iako svatko od nas ponekad dobije neopisivu želju kritizirati partnerove navike, ponašanje ili stavove, veoma je bitno ponekad stati na loptu i zatomiti takve želje. Ako te nešto zaista smeta onda o tome moraš razgovarati sa svojim partnerom, ali ako se radi o običnoj sitnici koja ti ide na živce bit će bolje da ju zadržiš za sebe jer iz toga ništa dobro ne može izaći.

Nazovi svoju bolju polovicu

Svakome od nas dogodi se dan u kojem imamo posla preko glave – kompjuterski folderi koje valja pregledati i organizirati, dokumenti koje valja sastaviti prije podneva i razne druge stvari zbog kojih nemamo ni trenutka predaha. Najbolja stvar koju za sebe možemo napraviti u svom tom kaosu ispunjenom anksioznošću i panikom je nazvati svoju bolju polovicu i čuti “Volim te” koje život znači.

Neki od nas se ponekad imaju potrebu pojadati, a neki svoju negativnu energiju jednostavno ne žele prenositi na druge, ali bilo kako bilo, čak i jako kratak razgovor s osobom koju volimo najviše na svijetu često je najbolja stvar koju možemo napraviti u kriznoj situaciji.

Pripazi na ton glasa

Stresan dan ne daje nam za pravo da se deremo na svog partnera. Sve se može riješiti s malo pozitivne energije, strpljenje i smirenog razgovora. Na kraju krajeva, svatko od nas voli da ga se sasluša, a dobro se, kako kažu, vraća dobrim.

 

Back To Top