skip to Main Content

Nekoliko razloga zbog kojih muškarci vole biti u vezi

Filmovi, romani, pa čak i drugi ljudi često nas uvjeravaju kako muškarci vole varati svoje partnerice i kako im je jedino seks na pameti, ali srećom po ljudski rod stvari istina je ipak drugačija. Muškarci su puno više od toga i znaju biti brižni, kreativni, romantični, divlji… Oni su sasvim uobičajena ljudska bića s osjećajima i brojnim razlozima zbog kojih vole i uživaju biti voljeni.

Stereotip da su svi muškarci emotivni primitivci najveća je glupost na svijetu jer i muškarci vole veze baš kao i žene, a s ciljem da ti pokažemo zašto se radi o stereotipu odabrali smo par razloga zbog kojih muškarci obožavaju biti u vezi!

Traže utjehu i sigurnost

Muškarci se, baš kao i žene, vole osjećati sigurno i zaštićeno, odnosno biti s osobom koja će ih voljeti i razumjeti – inače se mogu početi osjećati usamljeno. Želja za odgovarajućom partnericom sasvim je normalna i prirodna želja koja ne ovisi o spolu.

Žele se osjećati emocionalno ispunjeno

Druženje s prijateljima i izlasci zabavne su aktivnosti koja prije ili kasnije jednostavno dosade. Svaki muškarac ima osjećaje, a ako i kada naiđe na ženu za koju misli da možda gaji slične osjećaje neće otezati nego će poduzeti prvi korak.

Za muškarce veze su poput prijateljstva ispunjenog jedinstvenom ljubavlju

Nije li ovo, zapravo, način na koji svi mi vidimo ljubavne veze? Kada pronađemo osobu s kojom želimo provoditi svoje vrijeme dobijemo želju graditi trajan i stabilan odnos ispunjen ljubavlju, a ideja da u jednoj osobi možemo imati i najbolju prijateljicu i ljubavnicu muškarcima se posebno sviđa.

Muškarci žele redovitu fizičku intimu

Ne, nije istina da se svaki muškarac želi seksati s različitim ženama i nije toliko jednostavno naći nekoga s kim se možeš seksati bez obaveza. Muškarci imaju određene fizičke potrebe, a ljubavna veza odličan je izvor sigurnog i redovitog seksa!

 

Back To Top