skip to Main Content

Od čega će sve frajeri odustati kad upoznaju onu pravu

Stabilan i samouvjeren muškarac zna kako ženi koju voli pružiti poštovanje i podršku. On zna da je za postizanje velikih ciljeva potrebno puno odricanja, a za pravu djevojku spreman je dati gotovo sve.

Odricanje od ega

Muški je ego na vrhuncu u ranim 20-ima i tek nakon puno sazrijevanja muškarac postane svjestan da nitko nije savršen. Zreli muškarac zna da još ima puno toga za naučiti i otvoren je novim pogledima na život.

Potreba da uvijek budu u pravu

Povremena razilaženja u mišljenjima dio su svake veze, no oba partnera trebaju biti spremna na kompromise. Ako muškarac nije sposoban saslušati drugu stranu postoji velika vjerojatnost da veze neće uspjeti.

Neodgovorno ponašanje

Izbjegavanje obveza i odgovornosti znak je nezrelog muškarca. Jednom kada upozna savršenu partnericu pravi muškarac će se potruditi sazreti i zajedno s njom iz dana u dan učiti kako biti bolja osoba.

Kratkoročno razmišljanje

U mlađim godinama muškarci uglavnom žive iz dana u dan ne zamarajući se previše s vlastitom budućnosti. Tek nakon što upoznaju pravu ženu muškarci počinju razmišljati o planovima za budućnost. Žene su dobro upoznate s nedostatcima veze u kojoj jedan partner nema jasno postavljene ciljeve u životu i upravo zato odabiru muškarce koji znaju što žele.

Loše navike

Neovisno radi li se u alkoholu, cigaretama ili trošenju novca na nepotrebne stvari kad upozna pravu djevojku muškarac je spreman odreći se svojih loših navika. Ona sad postaje središte njegovog života i upravo zato on zna da mora postati odgovornija osoba.

Kada muškarac voli puninom svoga srca ništa mu nije važnije od njegove partnerice i spreman je odreći se mnogo toga kako bi veza uspjela.

 

Back To Top