skip to Main Content

Ove 4 stvari mu nikada nemoj reći

Postoje neke stvari koje jednostavno nikada ne smiješ reći svojoj snažnijoj polovici, a pritom ne mislimo na tvoje tajne. Iako se i najstrpljivije među nama ponekad naljute na svoje partnere, sljedeće četiri rečenice nikada ne bi trebala reći svome partneru jer one ne mogu napraviti ništa drugo osim jako povrijediti osobu koju voliš najviše na svijetu.

Zar ti ništa ne možeš napraviti kako se spada?!

S obzirom na to da se radi o mješavini bijesa, ljutnje, razočaranja, cinizma, pa čak i ruganja – ova rečenica prvoklasni je ubojica samopouzdanja. Zbog nje će se on osjećati kao prava, sto posto nesposobna budala. Kada sljedeći put ne budeš zadovoljna s njegovim ponašanjem pokušaj naći neki ljepši i nježniji način da mu poručiš kako se osjećaš.

Ti nisi ništa drugo nego potpuni gubitnik!

Iako je tvoj partner možda imao više poraza nego pobjeda, zamisli kako bi se ti osjećala da on tebi kaže nešto slično? Na kraju krajeva, svi smo ponekad doživjeli kakav poraz (pa i više poraza za redom), ali to ne znači da će se takav trend nužno nastaviti. Ako si razočarana u svog partnera ipak mu iskaži malo poštovanja i pokušaj ga motivirati da ponovo stane na noge. Kada se osoba osjeća najgore, tada ju je najbitnije podsjetiti koliko zaista vrijedi!

Baš si me razočarao.

Auč, ovo boli! Nemoj svome partneru nikada reći da te je jako razočarao, čak ni ako se tako zaista osjećaš. Umjesto toga, budi taktična i reci mu kako „to i to“ nije bila najbolja odluka ili kako je „to i to“ trebalo napraviti drugačije. Dozvoli mu da i sam kaže što misli i zašto je napravio to što je napravio (ili nije napravio to što nije napravio).

Mislim da te ne volim kao što sam te voljela na početku veze.

Ljubav je plamen koji zahtijeva stalnu brigu kako se ne bi ugasio. Ljubav je potrebno paziti i njegovati, potrebna joj je strpljivost, podrška i poštovanje. Ako se vaša veza trenutačno nalazi u težem periodu i osjećaš kako svog partnera voliš nešto manje – nemoj brzati s iznošenjem takvih zaključaka. Razmisli zašto se osjećaš kako se osjećaš i predloži svom partneru da zajedno poradite na  buđenju starih strasti.

#samoljubav #seks #parovi #muskiosjecaji

Back To Top