skip to Main Content

Ovo su razlozi zašto volimo ta čarobna jesenska jutra!

Deset je sati ujutro, nedjelja je, jesen je – godišnje doba koje obiluje razlozima zbog kojih je lako voljeti jutra. Još uvijek patiš od ljetne nostalgije i ne sviđa ti se dolazak jeseni? Dozvoli nam da te podsjetimo zašto je jesen toliko čarobna!

Omiljene višeslojne kombinacije odjeće 

Ima li išta bolje od otvaranja ormara i uživanja u svim tim jesenskim bojama? Listopad je varljiv mjesec kada je u pitanju vremenska prognoza i nitko ne može biti siguran hoće li padati kiša, sijati sunce ili pak puhati jaki vjetar. Ipak, i to ima svoju čar jer je najbolja stvar koju možemo napraviti obući se višeslojno i dodati nekoliko detalja poput šala, šešira ili nakita koji će uvelike obogatiti naš jesenski styling.

Topla deka i rominjanje kiše po prozoru

Padanje kapljica kiše ponekad podsjeća na pravu malu simfoniju, pogotovo ako smo se tek probudili i još uvijek se nalazimo u svom toplom krevetu ogrnuti omiljenom dekom. Jesen je godišnje doba kao stvoreno za opuštanje i lagodno uživanje u raznim prirodnim ljepotama.

Šetnja šumom ili parkom 

Šetnja šumom nikada nije dosadna i nemoguće je umoriti se od druženja s drvećem i ostalim biljkama kojima šuma obiluje, a ista stvar vrijedi i za šetnju parkom i svu tu ugodnu tišinu koja vlada na klupama, ali i među granama. Vjerujemo da ne postoji ni jedna jedina osoba na cijelom svijetu koja ne uživa u ovim aktivnostima koje ne koštaju ništa, a nude nam toliko puno.

 

 

Back To Top