skip to Main Content

Ovo su sigurni znakovi da joj se sviđaš

Kada muškarac voli ženu to se vidi iz aviona, ali kada žena voli muškarca malo je teže uočiti znakove. Slažeš li se?

Kada je u pitanju izražavanje osjećaja neke su žene malo kompliciranije i njihove je izljeve ljubavi ponekad teže zamijetiti.

Njezine prijateljice znaju sve o tebi

Žene su sklone svoje prijateljice obavijestiti o svakoj promjeni u svom životu. Ako žena svojim prijateljicama stalno priča o tebi ne bi ti trebalo biti posebno teško uočiti njihovo ponašanje prilikom sljedećeg zajedničkog druženja. Ako se njezine prijateljice često smješkaju i nesvjesno kimaju glavom to je dobar znak da tvoja bolja polovica vaš odnos shvaća ozbiljno.

Želi znati sve o tebi i pažljivo te sluša kad govoriš

Muškarci u prosjeku ne vole puno pričati, ali ako vole ženu često se ne mogu “ugasiti”. Kad joj sljedeći put budeš nešto pričao obrati pozornost na to koliko te pažljivo sluša i znat ćeš koliko joj je stalo do tebe.

Dariva te bez nekog posebnog razloga

Ako te tvoja bolja polovica često voli iznenaditi nekim zgodnim darom možeš biti siguran da te zaista voli. Ako ti kupi remen kojeg si spomenuo prošlog tjedna iznenadi i ti nju nekim prikladnim poklonom.

Voljna je sudjelovati u aktivnostima koje joj se možda baš najviše i ne sviđaju

Pod ovakve aktivnosti svakako bi mogli ubrojiti igranje videoigara, gledanje utakmice te ostale pretežito muške aktivnosti. Ako muškarac pokazuje puno strasti za određenu aktivnost žena koja ga voli htjet će na neki način sudjelovati u njegovom hobiju. To što će provoditi vrijeme s muškarcem svojih snova samo je dodatni plus.

Djeluje sretno čim se pojaviš

Prijatelji i kolege s posla mogu je nasmijati i uljepšati joj dan, ali kada te ugleda oči joj počnu blistati, a osmijeh joj se razvuče od uha do uha. Ako te gleda na isti način na koji dijete gleda omiljenu igračku možeš biti siguran da te zaista ludo voli.

Back To Top