skip to Main Content

Pokaži svome partneru da misliš ozbiljno

Kod nekih od nas osjećaji se razvijaju postepeno i stoga je ponekad potrebno više vremena da se oni primijete. Dok tvoja bolja polovica još uvijek uživa u vašem odnosu ti možda već planiraš zajedničku budućnost. Ovo je potencijalno savršen recept za katastrofu jer se tvoj partner može početi osjećati kao da je pod pritiskom što ga, pak, može navesti na bijeg!

Osim toga, ova situacija ni tebi uopće ne pogoduje. Što ako na kraju svega shvatiš da tvoj partner nije ljubav tvog života? Upravo iz ovog razloga veoma je bitno partneru najprije dati naslutiti kakve planove imamo kako se kasnije ne bi nepotrebno razočarali.

Nemoj štedjeti na komplimentima

Svakome od nas s vremena na vrijeme potreban je kompliment. Svatko od nas voli znati da nam se netko ponekad divi zbog ove ili one karakteristike koju posjedujemo. Pokaži svom partneru da ti je ugodno u njegovom društvu. Nemoj ga zaboraviti komplimentirati kada je u pitanju njegov fizički izgled. Na ovaj način tvoj će se partner osjećati zadovoljno i snažno i htjet će ti dokazati da je upravo onakva osoba kakvom je smatraš.

Nemoj ubrzavati s intimnim susretima 

Ako te tvoj partner pozove na romantičnu večeru u kućnoj atmosferi možda bi bilo najbolje da mu umjesto toga predložiš romantičnu šetnju parkom. Na ovaj način svom ćeš partneru dati do znanja da ga želiš bolje upoznati, ali da ne želiš brzati. Većina ljudi cijeni ovakvo razmišljanje. Osim toga, šetnja parkom pomoći će vam da utvrdite zajedničke interese te više toga naučite jedno o drugome.

Nemoj sakrivati uzbuđenje ili ugodu koju osjećaš 

Pokaži svome partneru da si zadovoljan, odnosno zadovoljna, njime. Tvoj će se partner osjećati odlično! Razgovarajte o stvarima koje volite, koje vam pružaju ugodu ili koje vas opuštaju. Podijelite svoje strasti i životne planove. Na ovaj način vaš će se odnos dodatno produbiti i postat ćete bliži kao ljudi.

Kada je strast u pitanju potpuno je nebitno jeste li strastveni oko istih stvari ili ne. Ono što je zaista bitno jest moći prepoznati partnerovu strast. Želja za razumijevanjem partnera nužan je preduvjet odnosu punom ljubavi, tolerancije i međusobnog prihvaćanja.

Poruke zamijeni pozivima

Beskrajne poruke najbolje je zamijeniti dobrim, starim pozivom. Nazovi svog partnera i pokaži zanimanje za njegov dan. Reci mu da zoveš zato jer želiš čuti njegov glas. Ispričaj mu nešto o svome danu. Na ovaj način vaša će komunikacija biti zdrava i stabilna, a otvorena komunikacija prvi je korak prema savršenoj ljubavi!

Više o zdravim ljubavnim navikama pročitaj u ovim člancima:

4 stvari oko kojih se srodne duše uvijek slože

Utjecaj glazbe na seksualnu privlačnost i uzbuđenost

Back To Top