skip to Main Content

Problemi u vezi: 5 najgorih izlika svih vremena

Kaže se da nam se netko sviđa zbog svojih vrlina, ali i da nekoga volimo unatoč njegovim manama. I to je potpuna istina jer svog partnera volimo unatoč njegovim manama, a kad nam se netko samo sviđa onda su njegove mane sve što na njemu možemo primijetiti.

Izgradnja ljubavnog odnosa težak je pothvat – ali održavanje kvalitete u njemu još je teže.

Prije ili kasnije svaki ljubavni odnos zahtijeva određenu dozu strpljivosti prema partneru, no ako se jedan problem stalno iznova ponavlja onda je vrijeme za razgovor.

Ako se tijekom razgovora ustanovi da je partner kriv za stvari koje te muče onda postoji velika vjerojatnost da će se partner početi pravdati, možda i na načine na koje ne očekuješ. Bilo kako bilo, na tebi je da preispitaš zašto misliš da odnos više ne funkcionira prije nego što se upustiš u razgovor sa svojim partnerom ili partnericom. Neke su izlike ujedno i najveće greške koje ijedno od vas može napraviti u odnosu, a u današnjem ćemo se članku dotaknuti pet najgorih izlika koje netko u vezi može izgovoriti!

Partner koji više ne uveseljava

Prva stvar koju ovdje valja shvatiti jest da nitko ne postoji samo zato da bi nama pružao užitak, a ovakav način razmišljanja neopisivo je sebičan. Sebičnost je čista suprotnost ljubavi.

Partner ne ispunjava svoje obaveze u odnosu

Gdje to točno piše tko ima kakve obaveze? Ne piše nigdje jer takvi propisi ne postoje u odnosu ispunjenom iskrenom ljubavlju. Svaka osoba mora na svoj način doprinijeti ljubavnom odnosu, a ako jedno od vas pritom ponekad i poklekne drugo je tu da mu pomogne ustati, a ne da ga kritizira.

Više nemaš što za dati

Ako nekoga zaista voliš onda tvoja ljubav nema granica i uvijek možeš dati malo više. Svaki se ljubavni odnos sastoji od dvoje nesavršenih ljudi koji ne žele odustati od svoje bolje polovice.

Nije problem u tebi, već u meni

Ovaj klišej je svatko od nas čuo barem jednom u životu. Radi se o jednoj od najgorih izlika svih vremena u koju ne možemo povjerovati čak ni da je istinita jer se radi o jednom od najčešće korištenih “oružja” prilikom prekida.

Previše se razlikujemo

Još jedan klišej koji leti u lice zdravom razumu! Jer postavlja se pitanje zašto smo uopće pokušali nešto s osobom koja se potpuno razlikuje od nas?

Za ljubav je potrebna stanovita doza hrabrosti jer voljeti se mora punim srcem i bez izlika. Izlike su za kukavice!

Back To Top