skip to Main Content

Romantične destinacije za nezaboravan zimski odmor

Romantične destinacije raširene su po čitavom svijetu i svaka se od njih razlikuje po samo sebi svojstvenom ljepotom. Ako želiš iznenaditi svoju bolju polovicu mi zaista ne vidimo boljeg načina od bukiranja jednog od ovih odredišta i uživanja u zimskim radostima.

Finska

Finska je savršeno odredište za sve one željne polarne svjetlosti i predivnih boja na noćnome nebu. Osim toga, tu je uvijek i hotel od leda prepun predivnih skulptura, ali i restoran sačinjen od snijega!

Švicarska

Zaljubi se u čudesne Alpe, posjeti trgovine ispunjene najboljom čokoladom na svijetu i uživaju jezeru St. Moritz. Ako ti se teško odlučiti za samo jednu destinaciju uvijek se možeš provozati Glacier Expressom koji će te upoznati sa svim čarima Švicarske!

Japan

Provedite dan opuštajući se u “onsenu” – prirodnom izvoru tople vode. Ako ste ti i tvoja bolja polovica više sportski nastrojeni uvijek vam ostaje posjet jednom od brojnih skijališta, a tu je uvijek i lokalno surfanje po snijegu.

Kanada

Quebec je bez sumnje jedno od najromantičnijih mjesta na svijetu. Šetnja kamenim ulicama okruženim starim zgradama, trgovinama ili rijekom St. Lawrence uz nezaobilazni sir i još nezaobilaznije vino nešto je što zaista moraš doživjeti. Montreal je grad kojeg se jednostavno mora doživjeti!

Njemačka

Ako tebe i tvoju bolju polovicu privlače blagdanski ugođaj, zima i zabava ne preostaje vam drugo nego pravac Njemačka na jedan od najvećih adventskih sajmova na svijetu. Bavarska obiluje romantičnim povijesnim dvorcima, zanimljivim muzejima te odličnim kafićima u kojima se možete počastiti slavnim njemačkim pivom.

New York

New York je jedno od najslavnijih mjesta na svijetu – i to opravdano. New York je prava meka za sve ljubitelje umjetnosti i povijesti, ali i ljubitelje dobrog shoppinga i nezaboravne zime. Central Park pod snijegom… čista filmska čarolija!

I, gdje vodiš svoju bolju polovicu ove zime?

 

Back To Top