skip to Main Content

Savjeti koji mogu olakšati susret s bivšom ljubavi

Vezi je došao kraj, ali i dalje ne možeš izbjeći susret s bivšim partnerom ili partnericom? Ne brini – postoje načini da se ova nezgodna situacija olakša.

Ako želiš što je bezbolnije moguće prebroditi ljubavni brodolom trebat će ti puno strpljenja, zahvalnosti i brige o sebi. Moraš osvijestiti da se nećeš uvijek osjećati užasno i da nisi jedina osoba na svijetu kojoj su slomili srce.

Grupa podrške

Okupi ljude koje voliš i koji te dobro razumiju. Veoma je teško priviknuti se na situaciju u kojoj nemaš s kime razgovarati i dijeliti svoje osjećaje. Srećom ova situacija nikada nije potpuno stvarna jer tu su uvijek prijatelji i obitelj kojima je stalo do tebe. Ako ste ti i tvoja bivša ljubav kolege uvijek možeš zamoliti šefa da te premjesti u drugi ured. Većina ljudi pokušat će ti izaći u susret jer i sami dobro znaju što znači imati slomljeno srce.

Briga o sebi

Neovisno o tome jesi li u vezi ili ne uvijek moraš brinuti o sebi. Briga o sebi prvi je korak kada je u pitanju zacjeljivanje svih vrsta povreda. Pronađi neki zgodan hobi koji će ti zaokupirati misli i na taj način pomoći da zaboraviš na obilje negativnih, ali prolaznih, osjećaja.

Ako stvari postanu previše komplicirane toplo ti preporučujemo da se počneš još više brinuti o sebi. Ako ti se čini da ti se život raspada i želiš se ponovno osjećati normalno ne preostaje ti drugo nego da se pridržavaš strogog režima koji će ti pomoći da se riješiš svakodnevnog stresa.

Daj si vremena 

Kažu da vrijeme liječi sve rane i to je najčešće istina. Čak i ako svog bivšeg ili bivšu viđaš svakoga dana tvoji će osjećaji za tu osobu s vremenom izblijedjeti. Loših se sjećanja nemoguće riješiti, ali to ne znači da nije moguće ponovno se osjećati dobro, sretno i normalno. Prije ili kasnije sve mora proći. Kada je u pitanju slomljeno srce ne postoji bolja taktika od brige o sebi.

Back To Top